Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Een nieuwe dosis Lush

Oh yeah baby! Een mierzoete geur vult onze neusgaten, een fel gekleurde doos verschijnt in onze ooghoek… dat kan maar één ding betekenen: LUSH! Een nieuwe lading Lush producten has arrive. 

Lush1
Onze grote vriend de postbode wist weer eens een glimlach op onze gezichten te toveren. Hij kon er niks aan doen. Hij had er niks mee te maken. Ook dat we hem als vriend zien heeft hij totaal niet onder controle. Het is zijn werk om pakketjes bij ons te bezorgen. Deze keer maakte hij vrienden met een nieuwe dosis Lush, waarvan we al wisten dat hij eraan zat te komen, terwijl de postbode nog op afstand was. DIE LUCH! Heerlijk. Het kon niet missen.

De inhoud
Kabam ons hart dreunt een extra bons door onze borstkas. Of slaat hij gewoon extra hard? We durven het niet goed te zeggen. Maar het moment vlak voor het openen van de doos blijft toch het spannendste moment.

Lush2
Ha, grabbelen! Even vergeten we dat we de twintig alweer ruimschoots gepasseerd zijn. Daar schamen we ons niet voor.

Lush3
*Engelen gezang. DIT zat er dus in die doos.

Lush4
Verliefd. Dit is het meest briljante product dat Lush ooit geproduceerd heeft. We wisten dat het merk van goede huize komt. Maar een Unicorn Horn! Liefde. Pure liefde. Met deze Bubble Bar die ruikt naar lavendel, je badwater overspoelt met glitters en gekleurd is in alle kleuren van de regenboog, sop je jezelf lekker schoon.

Lush5
Zeep jezelf in met Cupid’s Love. Ook gebruiksvriendelijk voor mensen zonder bad. Daarna ruik je weer fris en fruitig naar verse vijgen en passievruchtsap.

Lush6
Floating Flouwer Bath Bomb laat het badwater bruisen en geeft een geur van jasmijn af.

Lush7
Deze is weer voor de badeigenaren onder ons: Heart Throb. Niet getreurd als je geen bad hebt, want dan laat je hem toch bruisen in een voetenbadje? Dat is altijd een goed idee.

Lush10
De Bubbleroon lijkt op een soort hamburger met een broodje in de vorm van een hartje en beleg van goud.

Lush8
The Kiss Lip Scrub poetst alle losse velletjes van je lippen en maakt je lippen weer kusbaar. Je hebt maar een klein beetje nodig en je hoeft maar een paar keer heen en weer te poetsen om alle overtollige velletjes te verwijderen.

Lush9
Het prutje van onder andere basterdsuiker, zeezout, rode bieten en cacaoboter smaakt lekker zoet als het “per ongeluk” in je mond terecht komt, maar eigenlijk durfden we het niet door te slikken. Misschien was dat laatste ook uit zelfbescherming dat we niet het hele potje zouten leeg likken in plaats het product te gebruiken waar het voor bedoeld is.

5 reacties op “Een nieuwe dosis Lush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.