Categorieën
Celebs Showbizz

Wat verdient het best betaalde model?

Met een lijf als dat van Gisele Bündchen is het ook niet zo vreemd dat ze het best betaalde model op aarde is. Er is dan ook echt niks te bedenken dat niet klopt aan deze vrouw. Maar wat verdient het best betaalde model ter wereld nou eigenlijk? Zelfs voor haar dagsalaris zouden wij nog tekenen. En voor de helft daarvan eigenlijk ook wel… Als we heel eerlijk zijn. gis1

Het is natuurlijk niet voor niks dat Gisele Bundchen de eer kreeg om de beker van het WK in Brazilië uit te reiken. Als je Braziliaanse schoonheden binnen handbereik hebt, moet je die ook zeker voor de volle honderd procent inzetten. En al helemaal als we het over het best verdienende model ter wereld hebben.

Al zeven jaar lang is Gisele Bundchen recordhouder van de modellenlonen, wat vooral te danken is aan haar perfecte… wat niet eigenlijk? Deze beauty kan echt álles hebben als het op fashion aankomt. En daarom kan ze ook voor van alles en nog wat ingezet worden. Daarnaast heeft ze een perfecte rechte neus -niet te groot, niet te klein-, geen extreem grote ogen, maar precies gemiddeld, haar wat net iets meer is dan doorsnee, maar nog wel als vergelijkingsmateriaal gezien kan worden door de doorsnee vrouw, er is geen stukje lijf te ontdekken dat niet egaal is. Kortom: ze heeft overal precies de juiste afmetingen en ze is niet jaloersmakend en bloedirritant mooi. Daarvoor straalt ze teveel sympathie uit. En ze lijkt ook zo gewoon gebleven! Maar wat ze verdient ze nou eigenlijk met deze goede eigenschappen? Het afgelopen jaar heeft ze, houd je vast: €35,5 miljoen(!) verdiend. Wat doen we verkeerd?

Q: Wat zou jij allemaal doen met zo-veel-geld! Hoe zou je leven?

Bron: Vogue.co.uk
Beeld: Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.