Categorieën
Celebs Showbizz

Kanye feliciteert Kim met Kims naaktfotos

Ze kreeg al een keer een hamburgertent van haar “mannetje”, maar het cadeau dat Kim Kardashian gisteren kreeg van Kanye West slaat ALLES.

Kimye1

Ruilen?
Natuurlijk zouden we best willen ruilen met de bankrekening van de familie Kanye-Kardashian. En natuurlijk hebben zij het in heel veel opzichten heel erg goed. Ze laten zien dat ze blij zijn met zichzelf en daar hebben ze ook genoeg redenen voor. Maar die rich en fame lijkt inmiddels de spuigaten nog verder uit te lopen.

Wat moet je met al dat geld?
Maar wat als je zo rijk bent dat je niet meer weet wat je met je geld moet doen, wat geeft je iemand dan als cadeautje? Dan ga je keihard nadenken over een uniek cadeau voor je lover. Want ja, je lover is je alles en dat moet uit alles blijken. Het moet dan een cadeau zijn wat of zoveel geld kost dat zelfs jij er nog krom voor moeten liggen. Of het moet een cadeau zijn waar echt moeite voor is gedaan. Waar je je hersenen keihard voor hebt moeten kraken al zijn ze nog met zo weinig. Een cadeau uit liefde. Het moet waardering uitstralen. En wat doe je dan? Dan feliciteer je de liefde van je leven met een circus aan naaktfoto’s van de ontvanger zelf. Dat was in ieder geval de oplossing van Kanye West.

Naaktfoto’s Kim Kardashian
In maar liefst 8 berichten, met 8 verschillende naaktfoto’s vertelde Kanye aan Kim: “I’M SO LUCKY “; “CONGRATS BABY ON 30 MILLION TWITTER FOLLOWERS”; “CONGRATS BABY ON THE SHOW PREMIERE LAST NIGHT”; “I’M SO LUCKY “; “SWISH!!!!”; “SWISH!!! “; “SWISH!!! “; “SWISH!!!!!!” Die première sloeg natuurlijk op de première van het tiende seizoen van Keeping Up With The Kardashians en de rest is makkelijk te analyseren. Kim zelf reageerde ook op het hele tafereel: “Ummmm how cute is my husband?!?!?!?! Ugh I love him so much!!!”

Q: Hoe zou jij reageren als jouw vriend je zo zou feliciteren?

Beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.