Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

10 manieren om Dr. PawPaw te gebruiken

We hebben een ontdekking gedaan. Een gigantische ontdekking die in elke tas past en die je ook zeker altijd bij je moet hebben. Een nieuwe verslaving die je leven verbetert. Dr. PawPaw. Dat spul lost alle problemen op.

PawPaw1

Blind date
We werden voorgesteld aan Dr. PawPaw. De vonk sloeg niet meteen over. We moesten elkaar nog iets beter leren kennen. Dr. PawPaw vond ons blijkbaar al bij de eerste ontmoeting erg lief, want hij ging met ons mee naar huis in drievoud. In het geel -de originele- in het roze en in het rood. Pas toen onze lippen Dr. PawPaw raakten, waren we verknocht aan deze meneer. We ontdekten al zijn krachten en dat zijn er meer dan één.

PawPaw6

Met één tube van 25 ml kun je namelijk:
1. Lippen verzorgen.
2. Nagelriemen een boost geven en er weer gezond uit laten zien.
3. Als glans aanbrengen op de oogleden.
4. Tegen droge haarpunten. Smeer een heeeel ieniemienie klein beetje op de puntjes van het haar als ze dreigen uit te drogen (zelf bedacht, dus misschien werkt dit niet voor iedereen).
5. Gebruik het als je nieuwe schoenen hebt. Als je nieuwe schoenen koop, dan weet je eigenlijk al waar ze zullen knellen. Smeer dit plekje op de voet de avond voordat je de schoenen aantrekt in en de pijn zal minder zijn. Dit was een advies van de Nederlandse distributeur.
6. Gebruik het als je vermoeide voeten en knellende schoenen hebt. Na de tip van de distributeur dachten wij, na een hele lange dag rondgeslenterd te hebben in een grote, buitenlandse stad (Marseille -echt een te gekke stad!): joh, laten we eens proberen of het ook werkt als je voeten al de verschijnselen van knelpunten vertonen bij schoenen die niet zo nieuw meer zijn. Aan het einde van de slenterdag smeerden we de pijnlijke plekjes in, paar uurtjes slapen en ja hoor, de pijn waar hartstikke verzacht.
7. Tot voor kort was Dr. PawPaw alleen verkrijgbaar als kleurloze variant, maar sinds kort zijn er ook een roze en een rode variant. En die hoef je niet alleen op je lippen te gebruiken, want hiermee kun je ook blosjes op je wangen aanbrengen.
8. Als je handen helemaal uitgedroogd zijn van de kou, wisselvallig weer of airco (we wish it was that one), smeer ze in met Dr. PawPaw en ze zijn snel weer zo zacht als babybilletjes.
9. Daarnaast kun je er ook nog je wenkbrauwen mee in model brengen (dan raden we toch de blanco versie aan).
10. En voor alle moeders: het werkt ook tegen luieruitslag.

PawPaw3
Na de kleurloze versie komt er binnenkort een roze en een rode variant bij. En die moesten we natuurlijk even met elkaar vergelijken.

PawPaw4
Dr. PawPaw uit de gele tube.

PawPaw5
Dr. PawPaw in de roze tube.

PawPaw
Dr. PawPaw in de rode tube.

PawPaw2
De inhoud van de drie tubes verschilt eigenlijk niks van elkaar.

Dr. PawPaw is onder andere verkrijgbaar bij Johnbeerens.com voor €12,95.

Q: Snap je dat we niet meer zonder kunnen? Waar zou jij het vooral voor gebruiken?

Één reactie op “10 manieren om Dr. PawPaw te gebruiken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.