Categorieën
Beauty Make-up

Eyeko Lengthening Skinny Brush Mascara

Eyeko mascara is inmiddels een begrip geworden en nu werd het voor ons de hoogste tijd om het eens te proberen. We probeerden Eyeko Lengthening Skinny Brush Mascara. Vinden we Eyeko mascara fijn?

EyeKo2
Alexa Chung heeft zich al meer dan eens bemoeid met dit merk, op verschillende manieren. En zoiets doe je niet bij een flut merk toch? De verpakking is in ieder geval al spannend. Mascara in een tube, wanneer zie je dat nou? Bij Eyeko dus. Het ziet er lekker clean uit, maar niet té. En op één of andere manier vinden we beautyproducten in tubes er nou eenmaal erg betrouwbaar uitzien. Dat slaat natuurlijk nergens op. Toch eens kijken wat er ín deze uitnodigende verpakking zit.

EyeKo3
Et voila, een borsteltje dat lijkt op een spiraal met haartjes. De ruimtes tussen de haartjes zijn erg groot. Dat voorspelt veel goeds, want dat betekent meestal dat het veel mascara achterlaat op de wimpers. En daar houden we van.

EyeKo4
De wimpers zonder mascara.

EyeKo5
De wimpers met twee laagjes mascara.

Inderdaad, de Eyeko mascara laat veel van de zwarte vloeistof achter op de wimpers. Dit is precies wat wij zoeken in een mascara. Een soort poppenoogjes krijg je ervan. Breng de mascara eerst op de bovenkant van de wimpers aan en haal het mascaraborsteltje vervolgens van onderaf langs de wimpers. Let wel: de mascara moet je goed vanaf de wimperrand aanbrengen en met enige druk naar het einde van de wimper vegen. Druk, als laatste handeling, het mascaraborstelje nog even extra aan wanneer je bij de uiteinden van de wimpers bent aangekomen.

Eyeko Lengthening Skinny Brush Mascara is verkrijgbaar voor €18,00 op Eyeko.com

Q: Wat moet een mascara volgens jou doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.