Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Zo zonnen wij zorgeloos

April doet wat ‘ie wil, en blijkbaar is de maand zelf net zo aan lente toe als wij. Want dat het lente is, dat valt niet meer te ontkennen. En het eerste wat wij doen is dan lekker met onze snufferd de zon in. Zo, die hebben we gemist zeg. Maar let wel: onze huid heeft de zon ook gemist en moet daarom ook weer even wennen. Houd daar rekening mee.

GoudenDuo0

De eerste warme zonnestralen zijn misschien wel de lekkerste van het hele jaar. Wat hebben we die zon gemist. Maar houd er rekening mee dat jouw huid de zon ook heeft gemist. De eerste zonnestralen zijn dan misschien wel de lekkerste, maar ook de meest schadelijke. De huid heeft zich namelijk nog helemaal niet kunnen voorbereiden op vrijgelaten UV-straling. Daarbij staat de zon erg laag, waardoor hij dichterbij jou staat, de UV-straling een kortere weg moet afleggen en sneller jouw huid raakt. Smeer je daarom goed in, ook al lijkt het zonnetje hartstikke onschuldig. Daarbij: de dampkring verdunt en daarmee hebben steeds meer mensen last van hyperpigmentatie, oftewel opgehoopte pigmentatie, oftewel pigmentvlekken. Wij ook. Helaas. Daarom vinden we het heel belangrijk om ons gezicht in te smeren met een hoge factor en om serums te gebruiken tegen pigmentvlekken. En vinden we het net zo belangrijk om mensen te stimuleren om zich in te smeren, want pigmentvlekken zijn zo opgelopen en je komt er nooit meer vanaf. Sterker nog: ze worden alleen maar erger. Als je er niks aan doet in ieder geval.

GoudenDuo2

GoudenDuo3

Vorig jaar waren we al blij met Sun Control SPF 30. Maar hoe sterker de zon werd, hoe meer we merkten dat SPF 50 wel eens beter voor de huid in ons gezicht zou kunnen zijn. We gebruikten toen de zonnebescherming van Dermalogica met SPF 50 voor het gezicht en voor het lichaam. Maar op den duur voelde onze huid steeds vettiger aan na gebruik van deze crème. Lancaster Sun Control SPF 50 zou perfect zijn. En ja hoor, wat lag er onlangs op de deurmat: Lancaster Sun Control SPF 50. Nu kunnen we ons gezicht vanaf het eerste moment al beschermen tegen de zon én kunnen we nieuwe pigmentvlekken voorkomen. Om de oude te verminderen gebruiken we 365 Anti-Dark Spot Corrector serum. Deze combinatie wordt ook wel het Gouden Duo genoemd, omdat ze elkaar versterken.

GoudenDuo4

GoudenDuo5

De 3 belangrijkste DNA-schades ontstaan door UV-straling, stress en milieuverontreiniging. Het huideigen herstelvermogen van de huid wordt door het 365 Anti-Dark Spot Corrector serum beschermt en ondersteunt, om deze beschadigingen tegen te gaan. Daarnaast zorgt het 365 Anti-Dark Spot Corrector serum voor een egale teint door het DNA-Bright Complex. Hierin is onder andere vitamine C derivaat, madeliefjes extract, rode algenextract en zoethoutwortel verwerkt die samen helpen om de melanogenesis te reguleren.We hebben al een aantal keren (eigenlijk elke keer als de zon scheen) met onze snufferd in de zon gezeten, beschermd en wel door de het gouden duo van Sun Control en 365 Anti-Dark Spot Corrector serum en we kunnen stellen: de pigmentvlekken zijn nog niet toegenomen. Hopelijk kunnen we binnenkort ook zeggen dat ze zijn afgenomen.

Q: Hoe bescherm jij jouw gezicht het liefste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.