Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Ready for summer met Lancaster

Helaas ontgaat het de helft van de mensen en valt het niemand op, maar moet je eens naar de huidskleur van Femme Magazine’s Mariëlle kijken! Jeejtemineetje ze is bruín (voor haar doen)! En dat met zo weinig zon. Nou ja zeg. Is het de zonnebank? Het is toch geen zelfbruiner? Die wordt toch oranje? Nou, tegenwoordig niet meer, want het is wel degelijk een zelfbruiner.

lan1

Lan2

Self Tanning Comfort Cream Face & Body 02. Medium A Week in Ibiza van Lancaster probeerde Mariëlle eerst op haar armen uit, want die kun je gemakkelijk verstoppen, voor het geval het verkeerd gaat. De eerste zelfbruiners stonden nog in Mariëlle’s geheugen gegrift. Hoezo bruin? Oranje werd je ervan! En niet zo’n beetje ook. Haar eerste ervaring met een stel vriendinnen waarmee ze om de vijf minuten een nieuwe laag op haar huid lanceerde net zo lang totdat de tube leeg was –waaraan ze hun tijdelijke bijnaam “de worteltjes” te danken hadden- stond nog in haar geheugen gegrift. En dit is precies waar iedereen aan denkt bij zelfbruiner. En de vlekken mogen we ook niet vergeten. Jammer eigenlijk, want tegenwoordig zijn er echt goede producten verkrijgbaar.

Lan3

Met die ervaring op haar bruinings-c.v. bleef Mariëlle een beetje afstandelijk tegenover zelfbruiner. Al is het bijna Koningninnedag, ze zit nog niet echt in de oranjestemming. Áls er een bruiningscrème was die ze gebruikte, dan was het die van Paula’s Choiche die ze onlangs testte. En nu kwam Lancaster ook met bruiningscrème op de proppen voor lichaam en gezicht voor een kleurtje alsof je een week op Ibiza hebt doorgebracht. Er was geen ontkomen meer aan. Verstand op nul en gaan met die banaan. En eigenlijk is zelfbruiner ook een stuk beter voor je dan uren in de zon bakken.

Lan6

De Self Tanning Comfort Cream Face & Body 02. Medium A Week in Ibiza, heeft zijn naam eraan te danken dat het gebruik moet resulteren in een huidskleur die je ook zou krijgen wanneer je een weekje op feesteiland Ibiza doorbrengt. Voor een tint lichter kun je kiezen voor Week End in Capri en voor een tint donkerder kun je kiezen voor de versie Trip To Copacabana. Na twee/ drie keer smeren krijg je inderdaad een “net van vakantie-kleurtje”. Het ziet er niet al te gekunsteld uit, het resultaat is juist heel natuurlijk. Je moet het dan wel egaal aanbrengen op de huid, anders zijn vlekken niet te voorkomen. Maar dat egaal aanbrengen is geen probleem, want de crème heeft een duidelijke karamel-kleur waardoor je goed kunt zien welke delen wel en welke delen nog niet zijn ingesmeerd. Wat deze bruiningscrème anders maakt dan alle anderen is dat hij maar een paar minuten hoeft in te werken. Mariëlle gokte op een kwartier. Waarschijnlijk is dat te lang, maar ze hield er in ieder geval geen vlekken aan over. Dan kun je je kleren weer aantrekken, zonder dat de crème sporen achterlaat (hoewel ze zelf toch geen wit aandurfde). Daarnaast ga je van de crème niet stinken alsof je drie uur in de sportschool hebt gerend en daarna nog een uur in de frietzaak hebt doorgebracht.
De bruiningscrème kun je ook gerust op je gezicht gebruiken. Het laat geen glimmende vette huid achter, zoals de bruiningscrèmes van vroeger deden.

Lan7
Zo snel werkt de crème, want na het maken van de foto met swatches was er meteen een verkleuring van de huid zichtbaar. Al moet je wel goed kijken. En dan te bedenken dat de crème maar 5 minuutjes op de huid heeft gezeten.

Lan4

De Self Tanning Comfort Cream Face & Body 02. Medium A Week in Ibiza biedt geen zonnebescherming. Want ja, ook met deze incidentele zonnestralen is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon. Hiervoor gebruikt Mariëlle Sun Control Sun Sensitive Skin Uniform Tan Cream SPF 30. Niet omdat ze vindt dat haar huid hier oud genoeg voor is, maar omdat de crème ook bedoeld is tegen pigmentvlekken. En daarvoor komt Mariëlle wel in aanmerking, want ondanks alle middeltjes die ze probeerde, zijn de vlekken nog steeds niet helemaal weg en wil ze vooral uitbreiding voorkomen. Door de werking tegen pigmentvlekken wordt de huid egaler bruin.
Het totaalpakket van de crème:
– UVA bescherming
– UVB bescherming
– Infraroodbescherming (infrarood tast de structuur van de huid tot diep in de huid aan)
– DNA bescherming en herstel
– Anti-rimpel
– Tegen pigmentvlekken
– Tegen roodheid

Lan8

De voorbereiding is er al, dus laat die zon maar komen!

Self Tanning Comfort Cream Face & Body 02. Medium A Week in Ibiza is verkrijgbaar voor €31,95 en de Sun Control Sun Sensitive Skin Uniform Tan Cream SPF 30 is verkrijgbaar voor €46,61. Beide zijn te koop bij geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

Q: Welke voorbereidingen tref jij voor de zomer?

Één reactie op “Ready for summer met Lancaster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.