Categorieën
Fashion Nieuws

Goedkopere Mulberry tassen

Er is nog meer super goed fashion nieuws nadat de samenwerking tussen Alexander Wang en H&M bekend werd gemaakt, waardoor ons bloed al als een sneltrein door onze aderen stroomde. Deze week kwam ons namelijk nog een bericht ter oren waarbij we niet kunnen wachten tot het ten uitvoering wordt gebracht.

Mul4

Part of the wish list
Welke fashion verslaafde heeft het niet op haar wish list: een echte Mulberry tas? Na jaren sparen wordt er steeds weer een gat in ons tassenbudget geslagen door onverwachte kostenposten zoals een nieuwe fiets, omdat je slot er nog wel ligt, maar je eigen fiets onvindbaar is bijvoorbeeld. Wanneer de spaarpot is aangevuld is er weer één of ander te gek feest waar al je vrienden naar toegaan en jij natuurlijk niet kunt ontbreken als toonzetter. Zo komen we natuurlijk nooit aan een Mulberry tas.

Onze wens is hun bevel
Het lijkt wel alsof Mulberry onze schreeuw om een nieuwe tas heeft gehoord en onze wensen in vervulling brengt. Misschien is dit nieuws nog wel beter dan het nieuws van Alexander Wang en H&M, misschien is dit wel het aller beste nieuws wat Mulberry ons in jaren heeft gebracht: ze gaan goedkopere tassen maken! Dan is goedkoop natuurlijk wel een woord dat je op verschillende manieren kunt interpreteren, maar elke euro die de tassen goedkoper worden is weer een euro dichterbij onze eigen Mulberry tas!

Ze doen het niet voor ons
Al is het maken van goedkopere tassen geen goodwill naar de gemiddelde portemonnee. Mulberry móet actie ondernemen om meer winst te genereren. De oud-directeur van het merk, wilde de tassen van Mulberry exclusiever maken door de prijzen sterk te verhogen. Helaas mislukte dat plan en worden de tassen weer sterk in prijs verlaagd. Hoeveel de prijzen worden verlaagd is nog niet bekend. Wij denken dat ze weer teruggaan naar de “oude” prijzen, die nog steeds best hoog liggen. Maar nog steeds geldt: hoe goedkoper de tassen worden, hoe eerder ze sierlijk aan onze arm kunnen bungelen.

Q: Staat een Mulberry tas ook op jouw wish list? Of gaat jou voorkeur uit naar een ander model?

Beeld: Instagram

4 reacties op “Goedkopere Mulberry tassen”

Hahaha… ik droom al zo lang van dit merk bags!
Jammer dat we dus niet weten hoeveel de prijzen zullen worden van dit.
Een rustig afwachten en wie weet kan ik er toch dit jaar 1 aan mijn arm dragen 😉

Ik zou het jammer vinden, ik heb een prachtige Mulberry die ik met liefde draag, laat het geen massaproduct worden, een beetje exclusiviteit graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.