Categorieën
Beauty Make-up

Dior Transat collectie summer 2014

Behalve gek op alles met betrekking tot mode scheen Christian Dior ook verzot te zijn op het prinsheerlijk ronddobberen op luxueuze cruiseschepen en het rondreizen van de wereld. De Dior zomer make-up collectie van 2014 is hierop geïnspireerd en staat in het teken van moderne matrooskleuren als rood en (marine)blauw gecombineerd met zachte grijs en beige tinten.

DIORSKIN NUDE TAN BRONZE & PRIME
002 Peaux Matté € 40,50

Als je voor komende zomer een leuk reisje op de planning hebt staan wil je natuurlijk al wel enigszins gebruind voor de dag komen en daarvoor heeft Dior de Diorskin Nude Tan Prime & Bronze. Om een lange naam even heel kort samen te vatten: dit is een zelfbruinende primer die zorgt voor een geleidelijk zongebruinde teint.

De Nude Tan Prime & Bronze komt in twee verschillende tinten (001 Peaux Claire & 002 Peaux Matté) en en is dus eigenlijk een primer en zelfbruiner in één. De corrigerende textuur zorgt dat je huid mooi glad, zacht en egaal is en dankzij de zelfbruinende werking krijg je al na één week een sun kissed tintje.

Wanneer je de Nude Tan Bronze & Prime zo op je huid aanbrengt kleur is de behoorlijk donkerbruine kleur quite shocking, maar gelukkig wordt deze na flink uitsmeren steeds lichter en lichter. Voor onze Hollandse witte huidjes nog steeds een tikje te donker, maar wanneer we een paar maanden en flink wat zonneuurtjes verder zijn zal deze hopelijk al heel wat beter matchen. Zeker met het oog op vakanties en strandtripjes ieder geval superhandig, zo’n 2-in-1 product.

5 COULEURS TRANSAT EDITION
344 Atalantique € 57,50

De oogschaduwpaettes van Dior, wat zijn het toch altijd een pareltjes. Ook de zomercollectie van 2014 heeft er weer twee die een ware lust voor het oog zijn: de 344 Atlantique en 564 Sundeck. Beide paletjes hebben 5 oogschaduwkleuren, twee mini-applicatortjes en een handig spiegeltje en zijn daarmee ook ideaal voor in je strandtas.

Het 564 Sundeck paletje zal voor veel dames waarschijnlijk de eerste keuze zijn omdat deze wat meer veilige, alledaagse kleurtjes bevat maar gosh, 344 Atlantique is ook echt prachtig. We hebben aan de levende lijve ondervonden dat de pigmentatie van Dior oogschaduws een beetje wisselend is, maar in het geval van 344 Atlantique pakt deze gelukkig gunstig uit.

Met een paar laagjes geven de oogschaduws prachtige intense kleurtjes zonder al teveel fall-out en maken het een waar feestje lekker met dit paletje aan de slag te gaan!

DIOR ADDICT LIPSTICK
571 Windrose € 34,50

Lipstick is lipstick, hoe vaak hoor je het mannen niet zeggen. Ha, dan hebben ze vast nog nooit een Dior lipstick geprobeerd! De Dior Addict lipstick is er eentje die je het liefst de hele dag door uit je tas tevoorschijn haalt en die op je toilettafel of de wastafel in de badkamer zeker niet misstaat.

Behalve prachtig om te zien zijn de Dior Addict lipsticks ook een genot voor je lippen. Ze hebben een heel zachte en lichte textuur die als boter over je lippen glijdt en geeft ze een prachtig zogenaamde mirror jelly glanzende finish.

In de Transat collectie vind je 4 nieuwe Addict lipstickkleurtjes, waaronder 571 Windrose, een prachige koraalroze kleur. Isn’t it lovely?

MANUCURE TRANSAT
700 Sailor € 30,50

Bij een zomerse collectie hoort een leuk kleurtje op je nagels en ook daar heeft Dior aan gedacht. Met de nagellakken uit de Transat collectie lak je je nagels in vuurtorenrood (Captain), matrozenblauw (Sailor) of zacht beige (Yacht).

Dat is nog niet alles, want bij de nagellak komt een setje stickers met marinestrepen en de initialen CD waarmee je de boel nog een extra marine-achtig effect geeft. Leuk!

De Dior Transat collectie is verkrijgbaar bij de bekende Dior verkooppunten zoals Douglas.

Q: Wat vind je van deze producten uit de Dior Transat collectie?

2 reacties op “Dior Transat collectie summer 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.