Categorieën
Beauty

Favorieten 8

Yes, de twee weken van beautyproducten testen zijn alweer om. Dus het is weer de hoogste tijd dat beautyredacteur Mariëlle haar persoonlijke favoriet in het zonnetje (die nu heel ver achter de wolken schuilt) zet.

fa81

Een periode van twee weken is lang en tegenwoordig gebeurt er zoveel in onze levens dat we ons nauwelijks meer kunnen heugen wat er twee weken geleden op deze tijd gebeurde (psst, toen kwam Favorieten 7 online!). We moesten zelf ook even gluren welke producten we hebben gereviewd en we hebben ze meteen voor je op een rijtje gezet om het geheugen op te frissen.

fa82

Get the aussome look
De nieuwe versie van Moment de Bonheur L’eau van Yves Rochter
Ontharings challenge
Olaz Total Effects CC Cream
Beauty Rita Ora Colour Rush
Beauty Make-up voor je benen

Eén van deze geweldige producten is de favoriet van onze beautyredacteur. De eerste van het lijstje die afvalt is de ontharingscrème. Daar heeft ze helemaal niks mee. En ook de Aussie Miracle Recharge Rizz Remedy past niet bij Mariëlle, puur omdat ze het niet nodig heeft. Olaz Total Effects CC Cream is een heel fijn product, maar Mariëlle heeft iets nodig dat dekkender is. De nagellakjes van Rita Ora hebben de meest prachtige kleuren, maar het kwastje vindt ze niet precies genoeg. Laten afvallen is makkelijker dan een winnaar kiezen. De epilator Silk-épil 7 van Braun vindt ze heel fijn, omdat hij veel sneller is en grondiger te werk gaat dan de epilators die ze gewend is. Ook maakt het apparaat minder lawaai. En de nieuwe versie van Moment de Bonheur L’eau van Yves Rocher is een geurtje dat ze zelf heel graag draagt. Moeilijk!

fa83

Toch is er een product dat meer plek in haar hart in beslag neemt dan de andere producten. Een product dat ze dagelijks (al dan niet meerdere malen per dag) gebruikt om weer wat volume in haar haar te blazen. En dat product is Aussie Miracle Recharge Aussome Volume. Het ruikt lekker, het voelt fijn aan in je haar en hij komt zijn beloftes na. Love it!

Q: Welke van de bovenstaande producten lijkt jou het fijnste?

4 reacties op “Favorieten 8”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.