Categorieën
Fashion Inspiratie

Knallende Pull and Bear opening in Amsterdam

The place to be: Kalverstraat 13 te Amterdam. Dat was afgelopen donderdag de plek waar het allemaal gebeurde. We hadden je al enigszins voorbereid, maar nu was het moment suprême dan echt daar: Pull and Bear Amsterdam werd geopend. En hoe!

bp1

 

pb5

Op de pompende beat van DJ Geza Weizs en DJ Dio (jep, dat etterbakje van Expeditie Robinson in de mix met die rapper van de hit Tijdmachine) werd schrijvend en bekend Nederland verwelkomd door een zeskoppig welkomscomité. Stoere dames en heren in een “Pull & Bear an ever young community” jacket die checkten of je op de gastenlijst stond en de gasten op vriendelijke toon een fijne avond wenste. Nou dat zat wel pluis want de eerste de beste die we na ons welkom tegen het lijf liepen had blinkende glazen groene en rode Mojito’s op een dienblad uitgestald die hij onder onze nieuwsgierige neuzen drukte. Ja joehoe, die konden we natuurlijk niet weigeren. We konden nog geen twee passen zetten en de volgende mooiboy blokkeerde ons beeld al met overheerlijke hapjes. Oké, we werden even afgeleid, maar we waren toch echt voor iets anders gekomen: shoppen! Want we kregen het privilege dat we 30% korting kregen op álles!

pb2

 

pb3

Omringd door onder andere Bas Kosters en Eva van Adam en Eva die gek genoeg in het echt ook Eva heet, en vele andere bekende gezichten die je op zo’n moment erg moeilijk kunt plaatsen, was onze beeld een tikkie out of focus. Omdat alles wat we zagen te indrukwekkend was om in één keer te verwerken, waren de shopprikkels overbelast en konden we ons niet meer concentreren op wat we nou écht nodig hadden (ahum, mooi vonden) en wat de potentiële miskoop van de eeuw zou worden. Alles vonden we namelijk even mooi. En gek genoeg kun je dan maar beter niks kopen, ofzoiets. De avond was een avond die je het gevoel geeft alsof de naam Carrie Bradshaw in je paspoort staat, een avond om niet te vergeten. We waren al fan, en nu al helemaal! Pull and Bear, we looove you!

Q: Kende jij Pull and Bear al?

2 reacties op “Knallende Pull and Bear opening in Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.