Categorieën
Fashion Nieuws

Nieuwe bewoner van de Kalverstraat: Pull & Bear

We kunnen alvast melden dat Forever21 een nieuw buur krijgt in Amsterdam. Het lijkt wel alsof al onze lievelings winkels zich verzamelen in de fashion kern onze hoofdstad. Begin mei opent Pull and Bear de magische deuren van Spaanse bodem in de Kalverstraat. Oké, dat wordt dus even in sneltreinvaart sparen. Maar niet teveel, want zo duur is het er niet!

pb1

Sinds Pull and Bear ongeveer Mariëlle’s buurman was in de tijd dat ze tijdelijk in Istanbul woonde (vooruit, buurman is misschien wat overdreven, maar linksaf 10 minuten lopen naar het einde van de Istiklal Caddesi (de Kalverstraat van Istanbul) en rechtsaf 10 minuutjes lopen naar één van de vele winkelcentra is in het Turks gewoon je buurman) staat deze winkel helemaal bovenaan haar lijstje favo’s.

pb2

Dit kleine zusje van de zara is net als haar grote zus stijlvol, betaalbaar, maar nét iets nonchalanter en nét iets veiliger voor je portemonnee. En het aller aller fijnste: ze hebben ontelbaar veel schoenen voor minder dan €100,- en wel van echt leer! En helemaal in de sale kun je je geluk niet op. Mariëlle scoorde in de Februari sale sleehakken (waar ze al een eeuwigheid naar opzoek was) van kakel echt leer voor maar €35,-! Asjemenou, daar ga je toch van gillen?

8 Mei is Femme Magazine natuurlijk bij de opening en daarvan zullen we elk detail naar je doorspelen.

P.S. Mocht Mariëlle ooit gezegd hebben dat de Primark haar favoriete winkel is, de H&M of Super Trash, dat klopt allemaal als een bus! Ze staan allemaal op nummer 1, ze kan gewoon niet kiezen!

 Q: Koop jij wel eens iets bij de Pull and Bear?

2 reacties op “Nieuwe bewoner van de Kalverstraat: Pull & Bear”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.