Categorieën
Beauty

Favorieten 7

De tijd vliegt! Sinds de laatste favo’s op een rijtje te hebben gezet zijn er alweer twee weken verstreken waarin beautyredacteur Mariëlle weer vijf soorten beautyproducten heeft geswatcht, gesmeerd en gepoederd. Nee, je ziet niet dubbel, op de foto zie je inderdaad het veelvuldige van vijf producten.

L2

Na elke twee weken kiest beautyredacteur Mariëlle haar persoonlijke favoriet uit de geteste producten van de verstreken twee weken. De afgelopen twee weken zijn er weer vijf soorten producten getest en deze keer ging het per artikel om verschillende producten. Alle nieuwe kleuren van de lipproducten van Max Factor zijn maar een voorbeeld. Een overload aan nieuwe producten van Oriflame is slechts een onderdeel. Haar hele beauty stach is weer tot de nok toe aangevuld.

De getestte producten:
Nieuw Oriflame The One
Nieuwe Lipproducten van Max Factor
Ready for summer met Lancaster
Hannah Clearity Cream
Rituals Mascaras + Win Actie (doe snel mee, want het kan nog!)

L1

Mariëlle: “Hoe kan ik uit zoveel producten het fijnste product kiezen? Het liefste zou ik van elk merk mijn favoriete product of kleur kiezen, maar dat zijn de regels niet.” Na een hersengekraak dat je in Oos-Duitsland ongeveer nog zou kunnen horen is ze eruit: het wordt de Self Tan van Lancaster. “Lancater heeft mijn ruzie met zelfbruiners bijgelegd en mijn haat/liefdeverhouding met de crème laten omslaan in pure hartstocht. Mag ik u voorstellen aan de eerste zelfbruiner die ik heb gebruikt die niet stinkt, niet vlekt, niet oranje kleurt en wél snel intrekt? Goedkoop is hij niet, maar hij komt wel alle beloftes na. En dat kun je niet altijd zeggen van liefdes… ahum, zelfbruiners.” Maar elk voordeel heeft zijn nadeel: het product vervaagt snel. Daarom raden we het je aan om om de dag te smeren.

L3

Q: Wat vind jij van deze winnende favoriet? Heb je hem ook al geprobeerd?

Één reactie op “Favorieten 7”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.