Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Hannah Clearity Cream

Voordat het zomer wordt en onze huid veel talg zal produceren en de vloedgolf aan vettigheid een glanzend laagje over ons gezicht zal leggen, moeten we hier al een oplossing voor gevonden hebben. We zijn namelijk he-le-maal klaar met een huid die uit balans is. En dan te bedenken dat negen van de tien huiden tijdens de weersverandering uit balans is. Zal Hannah Clearity Cream onze redder in nood zijn?

Hannah1

Binnen de Clear-lijn van Hannah is Clearity Cream de Benjamin, zoals de jongste van een gezelschap in de volksmond wordt genoemd. Het moet een onzuivere- , vette-  of geïrriteerde huid veranderen in een zuivere gereguleerde huid zonder irritaties.

Hannah2
Een combinatie van organische ingrediënten zoals maïs en pompoenextracten zorgen voor een voelbare gekalmeerde en verzachte huid. De crème trekt snel in en treedt direct in werking. Rozemarijnolie reguleert de huidactiviteit en heeft een zuiverende werking. Omdat de crème bomvol zit met verschillende anti-oxidanten worden invloeden van buitenaf op afstand gehouden.

Hannah3
De vloeistof vloeit een beetje yoghurt-achtig aan en is heel vloeibaar, wat het uitsmeren vergemakkelijkt. Na het aanbrengen kan het zijn dat de crème iets prikkelt, maar al snel daarna wordt de huid helemaal zen. Je ruikt meteen de onmiskenbare geur van de rozemarijnolie, waar je zelf ook een beetje rustig van wordt. Alsof je een bezoekje aan een wellness brengt. En dat is natuurlijk helemaal de bedoeling van de producten van Hannah.

Hannah Clearity Cream is verkrijgbaar voor €57,00 en dan heb je een voorraadje van 50 ml.

Q: Zou dit product iets voor jou zijn met de warme zomer in het vooruitzicht?

 

2 reacties op “Hannah Clearity Cream”

Wauw, dit klinkt zo goed en lijkt me de perfecte créme om nooit meer een vette huid te hebben en het zo uit balans als je in een plaats woont waar veel fabrieken zijn, veel auto’s en veel vrachtverkeer rijdt.
Al die uitlaatgassen zijn voor mijn huid niet goed en zo ongezond.

Vrolijk pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.