Categorieën
Celebs Showbizz

Wel of geen Mr. and Mrs. Carter Show?

Gelukkig zijn de geruchten, die een tijdje geleden onze oren binnenvlogen, dat Barack Obama en Beyoncé Knowles-Carter (wat opzich ook een leuke combinatie is, maar dat terzijde) een verhouding zouden hebben nooit bevestigd. Met de liefde van Mr. en Mrs. Carter is niks mis, zoals we zo ongeveer overal om ons heen kunnen zien. Ze zijn onveranderlijk één van de leukste koppels die de wereld kent, en daar gaan ze flink gebruik van maken.

Be1

It’s like meant to be
Je zet één van de beste rappers van de wereld naast één van de beste zangeressen van de wereld, de vonk springt over, ze passeren het huisje boompje beestje stadium, ze trouwen, ze krijgen een kindje, ze komen op de mooiste plekjes op aarde, wat kan hun liefde en geluk verder nog bekronen? Een gezamenlijk tournee. Als we de Amerikaanse nieuwsbladen moeten geloven, dan gaat die tour er komen. In juni en augustus zouden de twee meerdere concerten geven in Amerika.

But wait
Maarrr of die periode wel zo handig gepland is laat vraagtekens in ons hoofd tollen. Onlangs is namelijk bekend geworden dat Beyoncé zwanger is van hun tweede oogappeltje. Blue Ivy krijgt een broertje of een zusje! Maar hoe moet dat dan met die verwachtte tour?

Het voorgerecht was heerlijk
Wanneer de tour ook gaat plaatsvinden, dat voorproefje waarvan we een hapje mochten opsmikkelen pakken ze ons niet meer af. Nog niet zo lang geleden traden ze in elkaars shows op als verrassings-act en die hebben we in the pocket. En we geven ze groot gelijk. Als je zulke talenten binnen handbereik hebt, dan ben je gek als je die niet optimaal inzet.

Q: Wat denk jij, gaat Beyoncé met haar dikke buik op tournee of stellen ze het uit?

Bron: Pagesix.com
Beeld: Instagram

Één reactie op “Wel of geen Mr. and Mrs. Carter Show?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.