Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Philosophy Amazing Grace

Als je de naam Philosophy hoort vallen is de kans groot dat je direct één van de bestselling producten van dit merk voor je ziet. We hebben het dan natuurlijk over The Microdelivery Peel, de Purity Made Simple remover, Hope In A Jar crème of…. de alltime favorite geur Amazing Grace. Wij waren al jaren ontzettend benieuwd naar deze geur en eindelijk, eindelijk hebben we deze nu aan onze parfumstash kunnen toevoegen!

De bloemige geur Amazing Grace is gecreëerd met als doel de vrouw op en top vrouwelijk te laten ruiken en haar  iedere dag van de week het gevoel te geven dat ze de mooiste jurk uit haar kast draagt. Nou, dat doel lijkt behaald, want het Amazing Grace is Philosophy’s best verkocht geur ever.

Topnoten: Melange van roos, fresia, lelietjes-van-Dalen en jasmijnbloesem
Hartnoten: Bergamot, grapefruit en mandarijn
Basisnoten: Frisse groene noten, passievrucht en klassiek muskus complex

Het Amazing Grace flesje is met de zachtroze tinten en het simpele, klassieke design net als de geur: puur en vrouwelijk en misstaat zeker niet in de badkamer naast alle andere beststelling Philosophy producten.

De geur van Philosophy’s Amazing Grace is…. amazing. Zacht, bloemig,vrouwelijk, lief en ook aan het eind van de dag nog duidelijk aanwezig. Heer-lijk!

De Philosophy Amazing Grace eau de toilet is voor € 42,17 (60 ml) exclusief verkrijgbaar bij ICI Parix XL of via de ICI Paris XL website.

Q: Ken jij de Amazing Grace geur al of (nog) niet? Wat is jouw favoriete Philosophy product?

2 reacties op “Philosophy Amazing Grace”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.