Categorieën
Beauty Make-up

Rituals mascara’s + win actie!

Net als van Ikea en Saskia Noort is er in elk huishouden wel íets van te vinden. Díe bodylotions, en die douchegels, iedereen kent ze en ze zijn hét favoriete cadeau om te krijgen en te geven. Je kunt waarschijnlijk wel raden dat we het over Rituals hebben. Maar ben je ook bekend met de make-up van Rituals? Eerlijk gezegd werd onze aandacht almaar verlijd door de verzorgingsproducten voor je lichaam. Af en toe gingen we vreemd met een dagcrème of zonnebrand (ja, die ruiken ook al zo goddelijk), maar echt make-up hebben we nog nooit geprobeerd. Dat is toch erg? Ja, en daarom moest daar maar heel snel verandering in komen en hebben we er maar meteen drie getest. -Iets met schade inhalen.-

 Ri1

We testten de drie jongste baby’s van de Rituals familie: Perfection Volume Mascara, 3-in-1 Miracle Mascara en Elegance Curling Mascara die alle drie écht zwart zijn. Geen grijze gloed maar diep zwart gepigmenteerd.

Ri2

ri10

Ri3

Met de Perfection Volume Mascara beten we het spits af. Wat ons opvalt is dat deze niet direct heel veel volume geeft, maar vooral de wimpers een enorme boost in de lengte geeft. Het rubberen borsteltje separeert de wimpers zoals het hoort: elke wimper krijgt stuk voor stuk de zwarte lading.

Ri4

 

ri5

ri6

Als enige in het rijtje heeft Elegance Curling Mascara een harig borsteltje die de wimpers minder goed separeert maar wel weet hoe wimpers opvallend in beeld gebracht moeten worden. Ook al zijn deze wimpers gekruld met een wimperkrultang, we merkten goed het krul-effect van de wimpers. Na het aanbrengen van de mascara daalden de wimpers niet als dakpannetjes naar beneden, maar schoten ze de lucht in.

ri7

ri9

ri8

3-in-1 Miracle Mascara zou volume en lengte moeten geven en het zou de wimpers moeten krullen. Geen van allen zien we terug in deze mascara. Dit is wel een beetje een bummer, maar geen nood, de andere twee mascara’s zijn wel heel erg fijn.

Mocht je nu gaan twijfelen aan je geheugen en denken dat sommige mascara’s je wel erg bekend voorkomen. Dat kan kloppen, ze zijn niet allemaal helemaal nieuw, maar er zijn weer vernieuwingen toegepast om de mascara’s te verbeteren waardoor ze toch helemaal nieuw zijn.

Win
Nog beter nieuws: van één van de twee fijne mascara’s mogen we er vijf weggeven. Win één van de vijf volume mascara’s! Gewoon, omdat het kan en we ons plezier heel erg graag met jullie willen delen.

Wat je moet doen:
Like onze Facebookpagina. En laat het vooral even weten als je onze Facebookpagina al liket en zorg ook vooral dat al je vrienden, familie, ooms, tantes, nichtjes, neefjes, klasgenoten, vriendinnen van de buurvrouw, exen van je huisgenoten, íedereen Femme Magazine liket!

De mascara’s zijn in de Rituals winkels en in hun webshop te koop voor €15,50.

Q: Wat vind jij van deze mascara’s?

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN, DE WINNARESSEN HEBBEN INMIDDELS BERICHT GEHAD!

43 reacties op “Rituals mascara’s + win actie!”

Ziet er goed uit . Ik ben benieuwd wat de mascara’s voor mij kunnen doen want ik heb korte wimpers . Ik zou graag meer volume willen hebben .

Natuurlijk zou ik graag de Elegance Curling Mascara willen winnen, maar bij blog winacties vis ik vaak achter het net. Daarom vind ik het jammer dat de prijs van de mascara’s er niet bij staat, hoeveel kosten ze?

Ik zou graag op deze leuke manier kennis maken met deze mascara! Een geweldige kans! En mijn wimpers kunnen wel wat volume gebruiken!

Een goede mascara is voor elke vrouw onmisbaar! Deze lijkt me een superfijne mascara ! Ik maak heel graag kans ! Ik heb deze geweldige actie op facebook geliked en gedeeld !

Ik doe graag mee aan deze gave winactie, Rituals is tenslotte een heerlijk merk, deze mascara wil iedereen wel in haar toilettasje hebben….
natuurlijk like ik Femme magazine al een tijdje en heb ik dit bericht ook gedeeld op Facebook!
Groetjes Petra

Donderende Donderdag
Facebook geliket/gedeeld
Google+ gedeeld
Instagram onder; missmomzymom
Pinterest onder; DinyG
Twitter tweets nr. 86 en 87 onder; MissMomzy (dinie Gijsberts)
FANtastische actie,je ogen wens je toch alleen het allerbeste produkt en resultaat toe !

Ik maak heel graag kans op zo’n mooie mascara!
Ik heb de Facebookpagina al een tijdje geleden geliked. Ook heb ik het bericht op Facebook geliked en geshared!

Ik gebruik mascara maar dit merk heb ik nog nooit geprobeerd en wil het ook wel leren kennen om te zien of het echt wel zo is zoals ze in de reclame beweren 🙂

Ik ga voor een stralende & natuurlijke look ☺
Mmmmmmmm….hier worden mijn korte wimpers wel héééééééél erg blij van ♥♥♥

Rituals ken ik (uiteraard) maar met de decoratieve make-up van dit merk heb ik nog geen ervaring. Mascara kan ik sowieso altijd wel gebruiken. Top!

Rituals is één van mijn favoriete merken, ik heb er alleen nog nooit de mascara van gehad! Ik wil deze dus heel graag eens proberen 🙂

Lijkt me een fijn en fantastische mascara! Ik verkies altijd eentje die de wimper haartjes perfect scheidt maar van dit merk ken ik nog niet, dus doe graag een poging deze ook eens te mogen gaan proberen en wie weet daarop over te gaan stappen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.