Categorieën
Beauty Haar

Get the Aussome look

In een tijd dat elke minuut zo goed mogelijk besteed dient te worden en we het ons eigenlijk niet kunnen veroorloven om uren met ons haar te tutten komt elke oplossing om wat extra tijd te winnen als een aangename, welkome verrassing. Come to mama Aussie Miracle Range Leave Me In.

au1

Zeker voor de moderne vrouw is deze -huubhuub-mijn-haar-zit weer-goed-truc onmisbaar in de tegenwoordige tijd. Maar die moderne vrouw, wie is dat eigenlijk? Een vrouw waar zowel een werkpaard als een beach meisje in schuilgaat. Een vrouw die geen onnodige seconde verspilt. Een vrouw die écht niet genoeg heeft aan 24 uren per dag en zeker niet aan zeven dagen in een week. Het liefst doet ze alles tegelijkertijd. Met de telefoon in de ene hand lakt ze haar teennagels met haar andere hand, zitten de krulspelden voor het diner van die avond in haar haar en staat er in de oven een heerlijke ovenschotel te pruttelen. De tijd vliegt bij de moderne vrouw, maar niet zonder van elk moment genoten te hebben voor tien. Kortom: de moderne vrouw haalt alles uit haar leven en er mag geen tijd verspild worden.

Bij deze vrouw, waar we ons allemaal een beetje (boel!) in herkennen, vind je in haar handtas allerlei hulpmiddelen om het leven makkelijker te maken waaronder beuaty favorieten voor on-the-go. Je weet wel: even in de trein je make-up bijwerken, in de achteruitkijkspiegel van de auto je coupe pimpen, nagelvijl in de aanslag tijdens kantooruren. Altijd en overal moet je je uiterlijk kunnen bijwerken, want ook al heeft ze een chronisch gebrek aan tijd, dat straalt ze niet uit, omdat ze er altijd uit (wil) zien om door een ringetje te halen.

Precies voor deze doelgroep komt Aussie met Aussie Miracle Recharge Collectie. Dit is een conditioner voor je haar die je op ieder moment, waar je ook bent in je haar kunt sprayen. In tegenstelling tot andere conditioners hoef je deze niet uit te spoelen. Je moet hem er juist inlaten om je haar tussen de wasbeurten door op te peppen. Je kunt het in nat en in droog haar sprayen zonder je haar vet te maken. We sprayden Aussome Volume in een droge pluk haar, kneedde het met onze vingers in model en die pluk stond een stuk wijder en verder omhoog dan de rest van het haar. Het voelde ook een stuk zachter dan de rest van het haar. Meer bewijs hadden we niet nodig.

De collectie bestaat uit vier varianten:
au2
Frizz Remedy om van pluizend haar glad haar te maken.

au3
Aussome Volume die bij ons inmiddels de minste inhoud bevat en je haar inderdaad awesome volume geeft.

au4
Moisture om je droge haar te voeden en te verzorgen zodat je uitgedroogde bosje per direct verzorgder oogt.

Au5
Take The Heat om je haar hittebestendig te maken tegen föhns, stijltangen en dingen die we elke dag gebruiken omdat we te ongeduldig zijn om ons haar zonder warmtebronnen te stylen.

De Aussie Miracle Recharge Collectie is vanaf april verkrijgbaar bij Etos voor €8,99 per flacon van 250 ml.

Q: Is dit de uitkomst voor jouw tijdsgebrek?

Één reactie op “Get the Aussome look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.