Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

De nieuwe versie van Moment de Bonheur L’eau van Yves Rocher

Oké de eau de toilette Moment de Bonheur L’eau van Yves Rocher is niet he-le-maal nieuw. Maar hij is wel in een nieuw jasje gestopt en dat geldt niet alleen voor de verpakking. De geur zelf is ook net een tikkie frisser en fruitiger.

yr2

In 2011 is de eerste variant van Moment de Bonheur van Yves Rocher uitgebracht en blijkbaar kon aan deze eau de toilette nog het één en ander geschaaft worden. Het merk heeft meer dan twee jaar de tijd genomen om een aangepaste, verbeterde versie van het geurtje op de markt te brengen.

yr1

Onze eerste gedachte bij deze geur was witte thee of groene thee. En nu blijkt er niks van beiden in te zitten. De basisnoten worden gevuld door de kenmerkende geuren van cederhout uit Virginia. De geur krijgt een eigen karakter door de geuren die de Centifolia-roos uit Grasse (deze Franse plaats is ook bekend van de La Grasse lijn van L’Occitane, een populair parfum stadje dus) uitstoten en de frisse zoetzure guren van de zoete appel. En inderdaad, als je dan nogmaals je neus door de mist van de eau de toilette haalt kun kun je de geur van Pink Lady plaatsen.

yr3

Een heerlijke geur die past bij elk zomers moment. Door de vrolijke noot is het een echte zomergeur, wat ook al duidelijk wordt als je de verpakking ziet.

Deze nieuwe versie van Moment de Bonheur L’eau van Yves Rocher is verkrijgbaar bij de welbekende Yves Rocher winkels voor €45,00 voor 50 ml.

Q: Kende je deze geur al?

2 reacties op “De nieuwe versie van Moment de Bonheur L’eau van Yves Rocher”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.