Categorieën
Beauty Make-up

Artdeco Perfect Color Lipstick 92 Flamingo en Magic Fix

Van het merk Artdeco hebben we inmiddels een aantal oogproducten getest en is het de hoogste tijd voor een beetje Artdeco kleur op de lippen. Het Artdeco assortiment kent een heleboel verschillende lipproducten en wij hebben our lips kennis laten maken met een Perfect Color Lipstick en de Magix fic Lipstick Sealer!

Artdeco Perfect Color Lipstick 92 Flamingo en Magic Fix

Het lipstickassortiment van Artdeco is er eentje om u tegen te zeggen: van Art Couture tot Glam Stars en van Pure Moisture tot Perfect Color: de keuze is enorm. Mocht lipstick nou niet helemaal jouw ding zijn zijn er ook meer dan genoeg mooie glossjes om je beautyhart mee op te halen. 

Perfect Color Lipstick 92 Flamingo en Magic Fix Artdeco Perfect Color Lipstick 92 Flamingo Artdeco Van al die prachtige lipsticksoorten zijn wij verblijd met een Perfect Color Lipstick in de kleur 92 Flamingo. Ben je op zoek naar een longlasting en voedende lipstick met een romige textuur, prachtige dekking en een flinke dosis glans? Dan is het Perfect Color assortiment voor jou the lipstick place to be!

Artdeco Perfect Color Lipstick 92 Flamingo To be honest: de kleur is misschien niet onze eerste keus, maar verder hebben we heel weinig aan te merken op de lipstick. Romig? Check! Zacht? Check! Hydraterend? Check! Glanzend? Check!

Swatches Artdeco Perfect Color Lipstick 92 FlamingoOm ervoor te zorgen dat je lipstick niet uitloopt, afgeeft of binnen no time van je lippen verdwenen is heeft Artdeco de Magic Fix ontwikkeld. De Magic Fix legt een onzichtbaar laagje over je lipstick en maakt deze daarmee water- en veegproof. Ook geeft het je lippen een voedende boost dankzij de toegevoegde bergamot- en lavendelolie.

De Magic Fix belooft de originele kleur en glans van de lippenstift intact te houden en dat klopt, je ziet er verder niets van als je er een laagje van aanbrengt.

Artdeco Magic FixMagic Fix ArtdecoWat meteen opviel en ons er een beetje van weerhield het goedje op de lippen te smeren is de sterke alcohol-achtige geur die eraan zit. Eenmaal op de lippen valt deze vrijwel meteen weg, maar we hadden met de aanwezige essentiële oliën een iets meer rustgevende geur verwacht. Een klein laagje van de Magic Fix zorgt inderdaad dat je lipstick minder snel afdrukken achterlaat (ook op bekers en de wang van je lover) en deze echt een soort vastzet. Toch jammer van de nogal aanwezige geur die het gebruik van de Magic Fix toch iets minder aantrekkelijker maakt. 

De Artdeco Perfect Color Lipstick is in 41 verschillende kleuren voor € 9,95 en de Magic Fix Lipstick Sealer voor € 13,95 verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Heb jij al iets geprobeerd uit het Artdeco lip(stick)assortiment?

2 reacties op “Artdeco Perfect Color Lipstick 92 Flamingo en Magic Fix”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.