Categorieën
Beauty

Favorieten 32

Elke maand krijgen we bij Femme Magazine ladingen aan beauty producten die we mogen testen voor reviews. We zijn er dol op. Werkelijk waar: een vrouw krijg je niet gelukkiger dan haar overladen met de nieuwste beauty producten. En daaruit kiest onze beautyredacteur één keer in de twee weken haar persoonlijke favoriet.

favorieten32-1

Testing, testing. Het leven van een beautyredacteur gaat over rozen. Echt waar. Je kunt veel zeggen, maar het uitproberen van nieuwe dingen is toch het aller leukste wat er is? Zeker als het om beauty gaat. En wat misschien wel nog leuker is: meestal ben je de eerste van heel Nederland die het in handen heeft. Nog voordat ze überhaupt in de winkel liggen. En je krijgt alle ins en outs erover te weten. Wat is nieuw? Wat maakt het bijzonder. Oh yes, we love our job! En veel van deze producten nemen we ook echt op in onze dagelijkse routine. Inderdaad, onze routine is flink uitgebreid. Er zit altijd minimaal één favoriet tussen die we sowieso elke dag moeten gebruiken. Omdat we het echt nodig hebben natuurlijk. En ook deze keer zat er weer een favoriet product tussen. Een product waar onze beautyredacteur zo naar smachtte, dat ze op het punt stond om het te kopen toen de postbode ermee kwam aanzetten.

De geteste producten van de afgelopen twee weken:
Marc Inbane Black Exfoliator
Onze nieuwe lievelings nagellak van Bourjois
L’Occitane Pivione Perfecting Cream
Zo zonnen wij zorgeloos
Skin van Karen van Ede
De zomergeurtjes van 2015

favorieten32-2

Hoe zacht als babybilletjes onze wangen ook worden van Marc Inbane Black Exfoliator, hoe lekker de Pivione Perfecting Cream van L’Occitane ook ruikt, hoe leerzaam Skin van Karen van Ede ook is, hoe vrolijk we ’s ochtends ook lopen door de wolk van zomergeurtjes, we worden het meest blij van Lancaster Sun Control met SPF 50. Want van je huid heb je er maar één, en daar moet je goed voor zorgen. Dit is onze absolute favoriet van deze periode. Hoewel, die andere pareltjes hebben we ook best prima in onze dagelijkse routine weten te passen.

Q: Welke van de bovenstaande producten lijkt jou het fijnste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.