Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

L’Occitane Pivione Perfecting Cream

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, wie aantrekkelijk gevonden wil worden moet lekker ruiken. Die laatste hebben we er zelf even bij bedacht. Omdat het waar is. Ook als het om dagcrèmes gaat. Want wie smeert er een stinkende dagcrème op het gezicht? 

loc1

Heel eerlijk? Als we moeten kiezen tussen een crème stinkt maar extreem goed voor de huid is, of een crème die parfum bevat (van parfum wordt altijd beweerd dat het sowieso minder goed voor de huid is) dan kiezen we toch echt wel voor een dagcrème die lekker ruikt. Sowieso! Je smeert toch niet iets op je gezicht dat stinkt? In die walm moet je wel de hele dag doorbrengen. En erger nog: anderen ook. Dus wij kiezen liever voor een crème die echt lekker ruikt. En nog goed is voor de huid ook.

loc2

L’Occitane heeft Pivione Perfecting Cream met de heerlijke geur van pioenrozen. En de crème hebben ze niet alleen omdat de pioenroos zo lekker ruikt, maar ook omdat het wonderen bleek te doen voor de huid. L’Occitane had namelijk al een pioenroos parfum. Daar was het allemaal mee begonnen. Maar omdat bleek dat de bloem naast de neus ook de huid voordelen bracht, kwam het merk op het goede idee om ook een dagcrème te maken waar de goede eigenschappen van een pioenroos in verwerkt zijn. De bloem hydrateert namelijk erg goed en biedt een perfectionerend concentraat wat de huid in opperbeste conditie brengt. En door de -let op: moeilijke woorden- minerale optische correctors, zie je meteen verbetering van de huid. De huid gaat stralen en oogt zachter. Dat is nog eens een gunstige bijkomstigheid van iets dat je alleen om de geur al wil gebruiken!

loc3

De structuur van de crème is super zacht. Hij smeert makkelijk uit en wordt gemakkelijk (en vlot) door de huid opgenomen. Bij een vette tot droge huid werkt de crème prima volgens onze test en bij elke huid ruikt hij perfect!

L’Occitane Pivione Perfecting Cream is verkrijgbaar bij de L’Occitane winkels en online op hun website voor €34,00 voor 50 ml.

Q: Zou jij voor een dagcrème met parfum kiezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.