Categorieën
Beauty Nagels

Onze nieuwe lievelings nagellak van Bourjois

Ligt het aan ons? Of lijken nagellakjes steeds beter te worden? Deze van Bourjois vinden we anders verrekte goed. En we kregen hem ook nog eens in onze nieuwe lievelingskleur.

BJ1
It’s pretty pink -roodtinten doen het altijd goed bij onze beautyredactie, de kwast lakt fijn, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen en de lak blijft lang zitten, zelfs bij ons.

La Laque is een nieuwe nagellak van Bourjois. De verandering zit hem volgens Bourjois vooral in het kwastje. Met de kwast kun je de vorm van de nagelriemen gemakkelijk volgen. En dat dat ook echt zo is hebben we zelf mogen ondervinden. Toen we de kwast zagen waren we niet meteen enthousiast. Zeg nou zelf: zo spannend ziet hij er niet uit. Maar hij is heel soepel en vormt makkelijk mee. En toch is hij stevig genoeg om niet alle kanten op te floepen. Daarbij druipt het kwastje niet (kijk maar naar de foto hierboven: als de kwast op de kop staat zou je verwachten dat hij sowieso gaat druipen, maar er gebeurde niks).

BJ2
Nagelkluivertjes vind je overal. Ook op beautyredacties en ook op de beautyredactie van Femme Magazine. En eigenlijk, hoe tegenstrijdig dat ook klink, is dat best handig. Want bij wie kun je nou beter zien of nagellak echt goed blijft zitten dan bij mensen die op hun nagels kauwen?

Bijna een week heeft de nagellak het volgehouden op de nagels van de kluivende redacteur. En dat is best lang als je je bedenkt dat er, zij het onbewust, hardnekkig werd geprobeerd om de nagellak er met de tanden af te schrapen. De lak bleef keurig op zijn plek en alleen aan de bovenkant begon het heel ietsjes te brokkelen (haast onzichtbaar) in de laatste dagen. Na vijf dagen was de schade duidelijker te zien en kon het eindelijk het daglicht niet meer verdragen. Dit is onze nieuwe favoriete nagellak in onze nieuwe favoriete kleur: diep roze met de naam Flambant Rose. Nummer 4 uit een familie van 12.

BJ3

Bourjois La Laque is binnenkort verkrijgbaar voor €9,99 per stuk.

Q: Wanneer kan een nagellak jouw lievelings nagellak worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.