Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Marc Inbane Black Exfoliator

Marc Inbane, what do you want me to say? We zijn hartstikke fan van je! Hotel de botel verliefd op je tanning spray. En nu heb je iets bedacht om het effect van de tan te optimaliseren. We luisterden, we keken en we probeerden het uit.

MI1

De tanning spray van Marc Inbane vinden we oprecht de aller beste tanning spray die er is. Geen van de nadelen van bruiningscreme is hier van toepassing. Hij vlekt niet, hij stinkt niet, je krijgt er geen vieze handen van (door gebruik te maken van de glove en de kabuki brush) en hij blijft lang zitten. Hij is niet goedkoop, maar hij is het geld wel waard.

Dat laatste puntje -over dat lang blijven zitten- heb je grotendeels ook zelf in de hand. Het mag geen wonder heten wanneer je de tanning spray op een vettige huid aanbrengt, het sneller is verdwenen. De huid voor gebruik goed reinigen doet wel wonderen. De dode huidcellen van te voren verwijderen werkt nog beter.

MI2

Hiervoor heeft Marc Inbane een speciale exfoliator bedacht. Een gezichtsscrub met een zachte korrel. De korrel van een gezichtsscrub mag namelijk absoluut niet te hard zijn, want dan beschadig je je huidcellen. De korrels zijn gitzwart. Die onwennige kleur heeft het te danken aan de aanwezigheid van absorptiedeeltjes die zijn opgebouwd uit natuurlijke koolstof. Deze stof heeft een extreme antibacteriële werking. Ze hechten aan verontreinigingen zoals vettigheid, make-up, dode huidcellen en vervuiling van buitenaf (bijvoorbeeld door de buitenlucht van een grote stad). Wanneer je de huid grondig gereinigd hebt en alle oude huidcellen “tot ziens” hebt gezegd, blijft de tanning spray na aanbrengen veel beter zitten en is de kans dat het resultaat vlekkerig wordt naar het minpunt gedreven. De tint zal langer en egaler blijven zitten.

MI3

Wanneer je de scrub hebt gebruikt voel je meteen dat de huid een stuk egaler is en ook de kleine oneffenheden rondom de neusvleugels zijn weg. Wat nog meer opvalt is dat de huid niet droog en trekkerig is. Dat komt doordat de hoornlaag van de huid wordt verjongd door de natuurlijke basis van de scrub. Het vochtvasthoudend vermogen van de huid kan hierdoor beter zijn werk doen.

De Marc Inbane Black Exfoliator is pas net verkrijgbaar bij onder andere Worldofbeauty.nl. Voor €34,95 heb je een tube van 75 ml die niet misstaat in de badkamer.

Q: Gebruik jij wel eens tanning spray? Heb je nog tips?

Één reactie op “Marc Inbane Black Exfoliator”

Klinkt heel goed!
De huid van het gezicht heeft dit zeker nodig nu het steeds warmer buiten wordt en is een schoon en fris gezicht erg belangrijk.
Hier is zoveel luchtvervuiling van auto’s, vrachtwagen en fabrieken.
Ik zou zeer zeker een gladde en zeer zacht huid van het gezicht willen die er een aantal jaren jonger uitziet dan ik ben 😉

Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.