Categorieën
Food & health Gezond leven

Tweede Paasdag: gezellig & gezond!

Vrolijk Pasen! Heb jij al een uitgebreid paasontbijt achter de kiezen of sluit je zo meteen aan voor een degelijke paasbrunch? Wie weet ga je vanavond wel gourmetten of luxe dineren in een restaurant? Hoe dan ook, zeer waarschijnlijk staat vandaag in het teken van veel familie en veel eten!

Tweede Paasdag echter, weten we vaak niet zo goed wat we moeten doen. Dús trekken we massaal naar Ikea of een woonboulevard, om gezellig samen urenlang in de file te staan, zowel op de autosnelweg als in de winkel alsook aan de kassa.. Er zijn gelukkig betere ideeën!

SKY20110329110556IV

Zijn er kinderen in jouw familie? Verstop dan paaseieren in het bos of in het park en ga met de hele familie paaseitjes zoeken! Zo ben je allemaal in de frisse buitenlucht en breng je echt tijd met elkaar door!

Geen kinderen, of geen zin om paaseitjes te zoeken? Maak een gezellige wandeling langs het strand, door het park, in het bos of naar een klein koffietentje dat open is vandaag.

De weersvoorspellingen zijn vrij goed, dus waarom niet wat restjes van de paasbrunch van vandaag meenemen om morgen gezellig op een kleedje in het park op te eten?

Ben je heel sportief (of heb je véél te veel paaseitjes gegeten), dan zijn er diverse sportevenementen waar je aan mee kunt doen! Al eens op een vliegveld gerend? Waarschijnlijk niet, want het is pas de tweede keer dat de Eindhoven Airport Run georganiseerd wordt! Wil je de lente echt goed inluiden? Loop dan mee met de Rokjesdagrun!

Kortom, genoeg mogelijkheden om Tweede Paasdag een stuk gezelliger & gezonder door te brengen dan in de file voor de woonboulevard. Wat ben jij morgen van plan te gaan doen?

 

Één reactie op “Tweede Paasdag: gezellig & gezond!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.