Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Marc Inbane Tanning Spray

Het is nou niet per se het weer om “out in the open” in je bikini te gaan liggen om een gezond kleurtje op je lichaam te laten branden door de zon. Enneuh, welke zon? Want die is wat ons betreft veel te vroeg in een diepe winterslaap gedommeld. Toch zitten we met een lekker kleurtje te shinen, en vraagt onze omgeving ons de hemd van het lijf of we op vakantie zijn geweest, en wanneer we dat dan in vredesnaam gedaan hebben. We zijn niet op vakantie geweest, maar we zien er wel zo uit.

MarcIbane1

Zonnen met winterse temperaturen
Met dank aan Marc Inbane kunnen we er in de winter ook bijlopen alsof de thermometer de tropische temperatuur van 38 graden aait. Alsof de zon knoepenshard op ons bolletje schijnt. Alsof de zweetdruppeltjes tussen onze billen glippen. Er zijn genoeg mensen die alleen maar voor het gebruinde huidskleurtje op vakantie gaan. En er zijn genoeg mensen die alleen maar in een winterdip terechtkomen omdat ze zichzelf lelijk vinden met hun bleke, bijna doorzichtige spokenhuid. Voor deze tanning spray hoeft je een kleiner duit in het zakje te doen dan voor een vliegticket en het “spokenprobleem” is binnen een paar minuutjes opgelost.

Zo fijn
Met recht is dit de fijnste tanning spray die we ooit hebben gebruikt. In alle opzichten is het product ook anders. De spray is samengeperst in een metalen flacon en komt er samen met drijfgas weer uit. Het is dus geen pompspray zoals de meeste tanning sprays zijn. De vloeistof komt er fijn verneveld, zo vloeibaar als water uit, in een donkere kleur die eerder naar zwart neigt dan naar oranje. De spray verspreidt goed en vlekt niet.

MarcIbane2
De mist van de tan kun je verder uitvegen met de bijgeleverde kwast.

MarcIbane4
Het resultaat. Kanttekening: de rechter foto is van heel iets dichterbij genomen waardoor het wat roder wordt, maar het verschil is alsnog heel goed zichtbaar.

Wij testte de Marc Inbane Travel Luxurrious Travel Set en die is verkrijgbaar voor €39.95 op Worldofbeauty.nl.

Q: Verlang jij ook zo naar een zonnig kleurtje?

Één reactie op “Marc Inbane Tanning Spray”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.