Categorieën
Beauty

Favorieten 28

Nee, het leven van een beutyredacteur gaat niet altijd over rozen. Al dat getest. Gatsie. Typische staaltje “it’s a dirty job, but someone’s got to do it.” En een typische moment om #grapje erin te gooien. We LOVE our job. Met hoofdletters. En dan mogen we ook nog ons favoriete product bespreken. Een mening geven. Heerlijk. Kan het nog beter?!

favorieten-28

Testing, testing
Geurtjes ruiken (en testen, je moet natuurlijk wel weten wat je ph-waarde ermee doet en hoe lang het blijft zitten) nagels lakken crèmes smeren. We kunnen vervelendere dingen bedenken. Maar ja, er is toch íemand die elke week invulling geeft aan de beauty artikelen. Iemand die precies weet hoe de producten werken en wat ze doen. En die iemand kan dan ook als de beste een mening geven over welke producten zij zelf zou opnemen in haar persoonlijke beautyroutine. Wat zijn de favoriete producten van onze beautyredacteur?

favorieten-28.-2png

De afgelopen twee weken had ze de keuze uit de volgende producten om te bestempelen tot favoriet gereviewde product:

Gereviede producten:
Roberto Cavalli Paradiso
Sally Hansen 18K Gold Hardner
Treacle moon Body Lotion
Lancaster Skin Therapy helpt tegen een vette huid
Origins Make A Difference Night
1 Seconde nagellakjes van Bourjois

De Winnaar
Origins Make A Difference Night is de winnaar van deze twee weken, omdat het elke eigenschap bevat die een goede nachtcrème volgens onze beuatyredacteur hoort te bezitten. De huid wordt er fluweel zacht van en het ruikt ook nog eens super lekker naar citrus. Het was wel een moeilijke keuze. Want Lancaster Skin Therapy kwam ook heel dicht in de buurt van het favoriete product, omdat het een uitkomst biedt tegen vette huiden. En daarmee heel veel problemen de wereld uithelpt.

favorieten-28-3

Q: Welke van deze producten zou jij tot favoriet product benoemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.