Categorieën
Beauty Nagels

1 Seconde nagellakjes van Bourjois

Opschieten! Alles moet maar snel, snel, snel tegenwoordig. En het liefste nog sneller. De 1 seconde nagellakjes van Bourjois bieden hierbij een uitkomst. Want zonder nagellak de deur uit gaan is natuurlijk ook geen optie.

bourj2

We hebben al eens eerder kennis gemaakt met de 1 Seconde nagellakjes van Bourjois. Inmiddels is de kleurencollectie aangevuld met meerdere kleuren. Voor het begin van 2015 heeft Bourjois drie nieuwe kleuren in petto.

bourj3
Van links naar rechts: 48 Nice Tomette You, 47 Indigo For It en 46 Berry Important Person. Namen met een dikke vleug humor. Love it.

bourj5
48 Nice Tomette You

bourj6
47 Indigo For It

bourj4
46 Berry Important Person

De perfecte nagellak
Het kwastje van de nagellakjes is echt precies goed. Als er één nagellak kwastje is dat we mogen kronen tot hét perfecte kwastje dan is het deze wel. Het enige wat je hoeft te doen is het kwastje een millimeter van je nagelriem op de nagel zetten en de kwast van de nagel af vegen. Voila, dan zit de nagellak precies zoals hij moet zitten. Kind kan de was doen. En wat deze nagellakjes bijzonder maakt is de gel textuur die met twee lagen lak ontstaat. Zo’n dikke laag nagellak die zo snel droog klinkt te mooi om waar te zijn. Maar hij droogt echt heel snel, ook wanneer er twee lagen zijn gelakt. Eén seconde is wel HEUL erg optimistisch. Maar snel droogt het zeker.Binnen een minuut zijn alle van kleur voorziene nagels gedroogd. Belooft.

De nieuwe kleuren 1 Seconde Nagellak van Bourjois zijn binnenkort verkrijgbaar bij onder andere Douglas voor €8,50.

Q: Welke kleur vind jij de mooiste?

Één reactie op “1 Seconde nagellakjes van Bourjois”

Dat zijn mooie kleuren en fijn dat er voor dames die niet lang kunnen wachten tot de nagellak is opgedroogd sneldrogende lak bestaat.
Want anders beschadig de lak snel.
Ik zal eens gaan kijken welke kleuren er te koop zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.