Categorieën
Fashion Inspiratie

De Stijl van Ives Saint Laurent

Als we of YSL kunnen betalen?! Nee hoor, daar gaan we niet vanuit. Maar de stijl kun je heus wel goedkoper bij elkaar hengelen. Die hoofdprijs voor een label in je jasje (en fantastische kwaliteit) hebben we er (nog) even net niet voor over. Dus daarom shoppen we wel de stijl, maar niet het merk.

YSL2

Vrouwelijke kostuums
Yves Saint Lauren staat er natuurlijk om bekend om mannelijke fashion draagbaar te maken voor vrouwen en andersom. Met als hoogtepunt de vrouwelijke kostuums. Daar kunnen we niet omheen. Maar is Yves Saint Laurant dan ook de enige die vrouwelijke kostuums maakt? Neen. Gelukkig niet, want dan zouden er hele maandinkomens doorheen gaan als je die stijl zou willen dragen. We zijn redacteuren, geen medicijnontwikkelaars of rijkelui’s kindjes (hoewel ons dat heus niet had misstaan). En daarom kijken we eerst even naar het prijskaartje voordat we de fashion in ons winkelmandje plempen.

We zijn geen mannen
Als we bij willekeurige webshops “kostuum” intoetsen komen we tot de schrikwekkende ontdekking dat de website dan a la minuut denkt dat je een man bent en gaat zoeken in de categorie “mannan”. Dat is Zowel Yves-Saint-Laurent-onvriendelijk als vrouwonvriendelijk. Vinden wij. Aan de andere kant zijn we nou ook weer niet de moeilijkste en kozen we uiteindelijk voor de moeilijkste weg.

YSL1

Pantalon, Kiomi, €49,95
Blouse, ONLY, €29,95
Blazer, Topshop, €84,95
Instappers, Zign, €64,95

De perfecte YSL-combinatie
Deze broek-blouse combinatie is YSL ten top. Een gestroomlijnde, iets wijd uitlopende, zwarte pantalon met daarop een soepel vallende blouse met in het midden een zwarte strik of een ander zwart detail.

Q: Zou jij er ooit de hoofdprijs voor betalen?

Bron, bron

Één reactie op “De Stijl van Ives Saint Laurent”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.