Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Treacle Moon Body Lotion

Is het Philosophy? Nee het is een nieuw merk. Met een Philosophy-vibe. Dat wel. Vinden wij. Treacle Moon is een nieuw merk voor in de badkamer.

Treacle-Moon

Assortiment
Treacle Moon had al een tijdje verschillende badkamerproducten in de schappen van de Albert Heijn staan zoals een handwash, een scrub, bad&showergel en body butter. Sinds kort voegen 3 body lotions zich toe aan het assortiment:

Treacle-Moon4
One Ginger Morning met een groen/gele kleur, die echt naar vers gesneden gember ruikt. Een hint van citrus maakt dat de lotion een frisse walm op de huid achterlaat.

Treacle-Moon3
– Roze paars-achtig, alsof het yoghurt gemixt met frambozen is. Om op te eten, zo ziet het eruit. The Raspberry Kiss. En zo ruikt het ook. Ken je de frambozen Fruitella nog? Nou, daar ruikt het naar. Zo mierzoet ruik jij ook na het aanbrengen van deze lotion.

Treacle-Moon2
My Coconut Island brengt ons even naar een onbewoond, zonnig eiland. De kokosgeur neemt het vakantiegevoel met zich mee.

Geurig
De bodylotions geuren sterk. Ook al heb je helemaal niet zoveel lotion nodig, omdat het makkelijk uitsmeert, de hele dag (of in ieder geval een groot deel van de dag, afhankelijk van je ph-waarde) zal je blijven ruiken naar de geur van deze lotions. De in de producten verwerkte shea butter zorgt voor doordringende hydratatie.

Treacle-Moon1

Treacle Moon is een merk met een goed hart
– Zo pronkt het merk ermee dat hun producten niet op dieren zijn getest. Dan krijg je van ons sowieso al een dikke vette schouderklopt.
– Treacle Moon werkt mee aan ontwikkelingsprojecten in gebieden met kansarme gezinnen. Zo biedt Treacle Moon vanaf 2007 aan 60 kinderen per jaar financiële ondersteuning. Daarnaast richt het zich op duurzame ontwikkelingsprojecten zoals schoon water, sanitaire voorzieningen, betere gezondheidszorg, onderwijs en huisvesting. Levensbehoeften die voor ons zo vanzelfsprekend zijn, maar wat in zulke gebieden als een wonder gezien wordt. Een wonder waar wij allemaal via Treacle Moon een steentje aan bij kunnen dragen om het wekelijkheid te maken.

Q: Heb jij al iets van dit nieuwe merk geprobeerd?

Één reactie op “Treacle Moon Body Lotion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.