Categorieën
Fashion Inspiratie

3 iconische looks van Audrey Hepburn

Elke zichzelf respecterende vrouw heeft een icoon. Iemand tegen wie je opkijkt. Iemand die je inspireert en motiveert. Op elk gebied. Op het gebied van fashion hebben we er nogal wat. Audrey Hepburn is er daar één van.

Audrey1

Audrey Hepburn
Het Franse je ne c’est quoi (ik doe maar wat) maakt haar wie ze is. Haar fashion ziet er zo simpel uit. Zo laagdrempelig en clean. Zonder al te veel rompslomp. En toch chique. Voornamelijk zwart dragen, en er toch lief uit blijven zien. De Koningin van de basics. Waren wij maar geboren met zulke genen. But it is not, en daarom kijken wij met liefde naar de 3 iconische looks van Audrey Hepburn.

Audrey2
Zoals deze klassieker: de stijlvolle, zwart, lange jurk die veel te fantaseren overlaat. Balerina’s of pumps met een klein hakje eronder, kleine oorknopjes en een opvallende halsketting om de look een eigen touch te geven.
Jurk, French Connection, €107,15
Ketting, Sweet Deluxe, €29,95
Oorbellen, Asos Collection, €14,29
Schoenen, Even&Odd, €14,95

Audrey4
TLB met een kort mouwtje en een bolling vanaf de taille. Een klein hakje eronder, om de look extra vrouwelijkheid te geven, maar niet te hoog, want anders lijkt het alsof er teveel aandacht aan besteed is.
Jurk, Asos Tall, €60,00
Schoenen, Asos Collection, €35,72
Audrey3
En de jumpsuit (of hoge pantalon met top, we zijn er nog niet helemaal uit) aan haar ranke lijf, waarmee ze bijna jongensachtig overkomt met haar korte coupe. Een speelse look, waar een snufje vrouwelijkheid aan gegeven wordt door subtiele oorbellen.
Jumpsuit, Asos Petite Collection, €35,72
Oorbellen, Asos Collection, €8,57
Schoenen, Buffalo, €49,95

Het enige wat je nu nog nodig hebt zijn een perfect gave huid; volle wenkbrauwen; en een dikke, vette eyeliner.

Q: Welke icoon inspireert jou?

Bron, bron, bron

Één reactie op “3 iconische looks van Audrey Hepburn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.