Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

How to: woeste wenkbrauwen

Trends komen en gaan. Zo ook de wenkbrauwtrends. De borstels van de jaren ’80, de smalle boogjes van de jaren ’90. Het was echt niet zo dat wenkbrauwen in die tijd nou eenmaal zo groeiden. Dan deden de mensen zelf, beïnvloed door trends.

wenkbrauw7

“Weet je nog, vroeger, toen die gigantische wenkbrauwen hip waren? Verschrikkelijk, dat we er zo bij liepen”. Even een blik in de toekomst, maar daar kunnen wij ons nog langs niks bij voorstellen. Daarom gaan we nu nog even helemaal los op de wenkrauwen. Het is lang geleden dat die dingen zo belangrijk zijn geweest, terwijl het toch zo even 70% van je uitstraling bepaalt. Dus een tutorial: How to: woeste wenkbrauwen.

wenkbrauw4
Hiervoor gebruiken we Maybelline Master Shape Brow Pencil in de tint Deep Brown en Gosh defining Brow Gel 004.

wenkbrauw1
Dus zo worden de wenkbrauwen van Femme Magazines Beautyredacteur wakker.

wenkbrauw2
Met het Maybelline Master Shape Brow Pencil tekenen we de wenkbrauw bij. Omdat de punt net is geslepen wordt het een beetje korrelig, dat is jammer. De wenkbrauw wordt een beetje vlak wanneer er alleen met potlood wordt gewerkt.

wenkbrauw3
Na het borstelen van de wenkbrauwen met Gosh defining Brow Gel 004 zijn de korrels van het potlood al een stuk afgenomen en de wenkbrauw krijgt wat meer definitie. Een heel verschil met de eerste wenkbrauwfoto.

wenkbrauw6

wenkbrauw5
Gosh defining Brow Gel is er in drie kleuren: 002, 003 en 004. De bruine op de foto is 002 en de zwarte is 004.

Gosh defining Brow Gel is verkijgbaar voor €8,29 per stuk en Maybelline Master Shape Brow Pencil is verkrijgbaar voor €6,99, onder andere bij Kruidvat.

Hoe geef jij je wenkbrauwen meer volume?

Bron

 

Één reactie op “How to: woeste wenkbrauwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.