Categorieën
Beauty

Favorieten 26

Fi-fu-favorieten! Na weer een periode van twee weken getest, geswatched, geroken, vergeleken en geprobeerd te hebben is onze beautyredacteur overtuigd. Deze maand zit er ook weer een duidelijke persoonlijke favoriet tussen.

favorieten261

Het went nooit
Hoe vaak de postbode ook de stoep staat met een pakketje waarvan je al wéét dat de inhoud het aannemen waar is, het went nooit. Zodra de deurbel gaat weet je niet hoe snel je bij de voordeur moet zijn -stel je voor hè dat de postbode net geen zin heeft om te wachten, zul je net zien. Dat gaan niet altijd zonder kleerscheuren. Letterlijk. En ja hoor, als je de postbode ziet met het bekende pakketje in zijn handen, begin je spontaan de blozen en met een hoog stemmetje te praten. Waarschijnlijk denkt de postbode dat we van top tot teen smoorverliefd op hem zijn, but it is not. Het zit ‘m voor de volle 100% in wat hij in zijn handen houdt. Sorry postbode.

favorieten262

Het was weer zo laat
De afgelopen twee weken was het weer zo’n periode van horen, rennen, kleerscheuren, blozen, hoog stemmetje opzetten en als de wiedeweerga terug naar de werkplek om de doos zowat van de producten af te scheuren.

favorieten263

Wat zat erin?! Wat zat erin?!
Head&Shoulders The Limited Feminine editions
Een nieuwe dosis Lush
Wondermiddel PREP
Yves Rocher Elixir 7.9 tegen de kou

favorieten264

Tadaam
En dit is hem dan: het favoriete product van Mariëlle. Van alle producten in de mand vindt ze dit het fijnste product by far! Met maar heel eventjes scrubben zijn je lippen weer vrij van overtollige velletjes -die in deze periode om het minste of geringste aan je lippen groeien. Omdat het zo weinig tijd in beslag neemt is het ook wel een keer in de dagelijkse routine te proppen. En het smaakt nog lekker ook. Dat is dan misschien niet helemaal waar het product voor gemaakt is, maar het is gewoon zo!

Q: Welke van deze producten lijkt jou het fijnste?

2 reacties op “Favorieten 26”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.