Categorieën
Beauty Haar

Head&Shoulders The Limited Feminine editions

Bestaat er dan helemaal geen lekker ruikende anti-roos shampoo? Alsof alleen mannen last hebben van roos. Vrouwen hebben er ook last van. Heus. En dat weet Head&Shoulders ook.

HS2

Bijna
Nog even geduld, maar over een maandje kunnen we ze gebruiken: de nieuwe varianten van Heand&Shoulders. Vijf vrouwvriendelijke anti-roosshampoos in vijf verschillende vrouwvriendelijke geuren.

Lekkere geur
Wanneer je als vrouw roos had werd je daar niet per se op betrapt door witte schilfertjes op je schouders, maar ook door de geur van je haar. Want anti-roos shampoo rook altijd zo mannelijk. Head&Sholders brengt daar verandering in met The Limited Feminine editions. Deze shampoo’s ruiken juist heel fruitig en vrouwelijk. Voor het ontwerp van de fles heeft het merk de handen ineen geslagen met Amerikaans ontwerpersbureau NiCE en met een trend designer team. De partijen haalden hun inspiratie voor het flacon uit de mode van het komende modeseizoen. Lauren Kershner, Creative Strategist bij NiCE licht toe: “Head&Shoulders staat voor zorgeloosheid en optimisme. Daarom creëerden we een elegante maar ontspannen outfit die natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen uitstraalt.”

HS1

Focus op de hoofdhuid
Zoals we van Head&Shoulders gewend zijn wordt de hoofdhuid goed verzorgd. Wanneer de hoofdhuid gezond is, zal het haar volgen. Geen droge, jeukende en trekkende hoofdhuid meer en een stuk minder (tot 100%) last van roos.

Vijf soorten
Head&Shoulders The Limited Feminine editions zijn verkrijgbaar in vijf soorten:
– Dik & Sterk shampoo, doet wat de naam zegt.
– Dik & Sterk schampoo is er ook in een 2-in-1 variant met verzorgende bestanddelen en vergemakkelijkt het stijlen.
– Glad & Zijdezacht shampoo helpt het pluizen van het haar te voorkomen en maakt droog en beschadigd haar weer mooi glad.
– Glad & Zijdezacht 2-in-1 heeft naast de bovengenoemde functies ook nog een hydraterende functie voor de hoofdhuid.
– Bescherming & Verzorging shampoo maakt droog en beschadigd haar weer zacht.

Alle varianten van Head&Shoulders The Limited Feminine editions zijn vanaf februari 2015 verkrijgbaar voor €4,99 per stuk.

Q: Heb jij last van roos?

3 reacties op “Head&Shoulders The Limited Feminine editions”

Ben hier wel benieuwd naar..vroeger wel eens H&S gebruikt, maar dit deed nooit veel goeds voor mijn gevoelige hoofdhuid. Misschien toch maar weer eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.