Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Yves Rocher Elixir 7.9 tegen de kou

Men, wat is het koud! En wat hebben die feestdagen een sporen achtergelaten. Beiden niet erg goed voor de huid. Die huid is toe aan een flinke duw in de juiste richting en daar kan Yves Rocher Elixir 7.9 goed bij helpen.

791

Oops
Oepsie. Je huid heeft nogal wat te verduren gehad de afgelopen periode. En dat komt er nu allemaal uit. Die puistjes op je voorhoofd zijn een uiting van alcohol en op je wangen komt het doordat je de huid niet goed genoeg hebt gereinigd (of niet met de juiste producten) of make-up gebruikt met verkeerde ingrediënten. Dikke kans dat je in plaats van het drinken van liters water, lekker aan de champagnefles zat te lurken. Grote porties groente, fruit en langzame koolhydraten werden ingewisseld voor grote stukken vlees, vette frieten, kaasplanken, chocolade en oliebollen on the side. Moet kunnen, daar was het ook de maand voor. Die december, die heeft ons wel even te grazen genomen. En daarmee ook onze huid. Wallen, rimpels? Een gouwe ouwe traditie voor deze maand: de nasleep van de feestdagen.

792

Boost
Herken jij je in de bovenstaande omschrijving en merk je dat je huid echt weer even toe is een die extra boost? Hiervoor is Yves Rocher Elixir 7.9 Youth Energy erg handig. Het product is ontwikkeld om je huid weer op te peppen met het koude weer. Maar het kan een “feestdagen nasleep” ook goed aan. Wij probeerden de Youth Energy Day Care en de Youth Energy Roll-on Eye Care. De producten bevatten 7 soorten plantenextracten die de huid energie geven en helpen tegen veroudering.

793

Wat meteen opvalt is dat beide producten koel en fris aanvoelen op de huid. Het wordt ook snel opgenomen door de huid wat erg welkom is als je make-up op je gezicht gebruikt. Wat daarna opvalt is dat de producten het moeten hebben van hun rijkdom en niet van vettigheid. Producten die het in zich hebben om de huid te herstellen en producten die geschikt zijn om de huid in de winter de juiste balans te laten vinden neigen al snel naar vettigheid. Maar dat zijn deze absoluut niet. Je merkt wel direct dat het erge rijke crèmes zijn die de huid grondig voeden.

794

Elixir 7.9 Youth Energy Day Care is dik en “jelly”.

795

Je hebt er echt maar een heel klein beetje nodig, anders belast je de huid al snel met een “overdosis”. Als de crème eenmaal is ingetrokken voelt het alsof er een dun zacht en glad laagje over de huid ligt. Maar niet zo’n laagje dat gaat rullen. Het is gewoon een teken dat het de huid direct al een eind op weg helpt om te herstellen.

796

Elixir 7.9 Roll-on Eye Care geeft direct verkoeling. Deels komt dat door de metalen bolletjes die het product inmasseren en deels omdat de crème zelf ook een verkoelende werking heeft. Breng het product aan op ongeveer een centimeter afstand van de ogen voor het beste resultaat.

De dagcrème en de oogroller zijn samen verkrijgbaar voor €29,90.

Q: wat gebruik jij als medicijn voor je huid tegen de kou en na de feestdagen?

3 reacties op “Yves Rocher Elixir 7.9 tegen de kou”

Deze lijn klinkt echt geweldig! Ik heb de oogroller al eens als cadeau gekregen en hij is echt erg fijn! Van de crème heb ik een keer een sample gehad en ik ga deze zeker eens kopen als mijn huidige crèmes op zijn! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.