Categorieën
Celebs Showbizz

Dus daarom lacht Victoria Beckham niet. Of toch wel?

Altijd al willen weten waarom Victoria Beckham niet lacht? Of wacht… ze lacht wel zegt ze zelf… Maar waarom zien we dat dan nooit? Omdat ze daar een speciale manier voor heeft. In een interview met Vogue beantwoordt ze 73 vragen in 6 minuten en ook die ene waar we stiekem allemaal het antwoord op willen weten: “Waarom lach je nooit?”

Openhartig
73 vragen in 6 minuten. Dat is knap. Het ziet er wellicht wat gekunsteld en ingestudeerd uit, maar zoveel in zo’n korte tijd zijn we nog nooit over de chiqueste ex Spice Girl te weten gekomen. Ze is heel openhartig.

Daarom lacht ze nooit
Op de vraag op welke leeftijd ze het gelukkigste was antwoordt ze volmondig dat ze op dit moment heel gelukkig is. Ze leert veel van haar kinderen zoals voetballen IN huis. Ze spreekt de interviewer aan met “dude”. Niet helemaal een antwoord op een vraag, maar dat vonden we best opvallend van een vrouw die normaal zo behouden overkomt. Het wordt nog leuker. Er bestaat blijkbaar een film waar ze bij huilt en er bestaat een film waarbij ze schaterlacht. Ze heeft dus emoties. De tussenstand: ze is én stoer met haar “dude” én ze heeft emoties. Het belangrijkste modeadvies dat ze ooit kreeg -ja dat willen we weten- is “less is more”. En ’s ochtends en wanneer ze chillt blijkt ze er minder charmant bij te lopen dan je zou verwachten. Wat overigens helemaal terecht is. En dan komt die ene vraag uit de mond van de interviewer rollen, de vraag waar ze de grootste hekel aan heeft: “waarom lach je niet?” En haar antwoord: “ik lach van binnen.” En inderdaad: ze straalt wel sympathie uit. Ach ja, je moet de video zelf maar even kijken om te kunnen oordelen.

Conclusie
We vonden dit een openbarend interview. En onze conclusie? Victoria Beckham is best een stoer wijf!

Q: Ben jij dankzij dit interview anders tegen Victoria Beckham aan gaan kijken?

Bron

5 reacties op “Dus daarom lacht Victoria Beckham niet. Of toch wel?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.