Categorieën
Beauty

Favorieten 21

Tromgeroffel, want daar is ‘ie weer: van alle geteste producten van de afgelopen twee weken hebben we weer één favoriet uitgekozen. And the winner is…

favorieten21

Wie Femme Magazine een beetje (boel) volgt, weet inmiddels wel dat we elke twee weken onze persoonlijke favorieten laten uitblinken uit alle producten die we in die periode hebben getest.

De producten die we hebben getest:
Zwarte tandpasta voor witte tanden…?
Lancaster Complete Anti-Aging Mask-Cream
Kerstcollecties van The Body Shop
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush
Make-up look met de nieuwe producten van Bourjois
De nieuwe Paula’s Choice RESIST-lijn

favorieten21-1

Nummer 1
Eerlijk is eerlijk: de zwarte tantpasta is fijn, maar dat onze tanden er ook echt witter van worden zien we nog niet helemaal. Misschien is een gebruiksperiode van twee weken te kort om te kunnen oordelen.
Complete Anti-Aging Mask-Cream is iets dat we iedereen kunnen aanraden zodra er ijssterren op de ruiten groeien. Het geeft je huid een fix duwtje in de juiste richting. Een welkom hydratatieshot als het zo koud is.
En dan de Kerstcollectie van The Body Shop. Dat is toch wel een momentje waar wij en velen met ons (laten we zeggen een jaar?) reikhalzend naar uitkijken. De geur Glazed Apple is onze favoriet, maar niet de favoriet van deze twee weken.
Ook de Clinique reinigingsborstel haalt het niet bij onze nummer 1.
En ook al zijn de nieuwe make-upproducten van Bourjois Kylie Minogue-waardig, Paula’s Choice maakt een flinke inhaalslag. Dit is echt iets wat we alvast onder onze eerste levensbehoeften kunnen rekenen. Want een gezonde goed verzorgde huid is toch wel prioriteit nummer 1. En daarmee is de nieuwe Paula’s Choice RESIST-lijn onze nummer 1 van de afgelopen twee weken.

Q: Welke van deze producten zou jouw favoriet zijn?

2 reacties op “Favorieten 21”

Onze tanden zullen ook nooit wit worden als er fluoride in tandpasta en mondwater verwerkt is.
Fluor is pure gif voor het gebit, de ziel en het lichaam. Neem fluoridevrije tandpasta (van paradontax of lavera bijvoorbeeld) en je zult na 2 weken merken dat je tanden witter zullen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.