Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

De nieuwe Paula’s Choice RESIST-lijn

En wij maar denken dat er na het laatste beetje Sensai uit de flessen schrapen geen leven meer is. Maar voordat het zover is hebben we al een goedkopere(!) vervanger gevonden. Namelijk de nieuwe Paula’s Choice RESIST-lijn voor de normale, vette en gecombineerde huid.

Paula's-Choice1

Sensai heeft zich bewezen
Sensai heeft ons als geen ander ooit tevoren weten te overtuigen dat er echt wel verschil is tussen dure en goedkope beautyproducten en dat het echt het beautyproduct is dat je huid maakt zoals je wil dat het eruit ziet en niet de make-up die je erover heen smeert.

Maar..?
Alleen is daar één maar: het prijskaartje. De prijskaartjes die aan de producten hangen vind je makkelijker boven de €100,00 dan eronder. En laten we dat nou net niet kunnen leien. Ook al scheelt het echt een hoop potentiële botoxkosten.

En toen was er Paula’s Choice
Het princiepe zien we ze vaak: een cleanser, een toner en een moisturizer. Zo ook de RESIST-producten van Paula’s Choice, geselecteerd door Paula Begun. Ons vertrouwen heeft deze cosmeticaspecialist al gewonnen met haar lijnen die doen wat ze zeggen en je alleen maar goed mogen doen in plaats van kwaad. Dat gaat af en toe ten kosten van de geur van de producten maar dat vinden we eigenlijk steeds minder belangrijk. Zeker als het om het gericht gaat.

RESIST
Weerstand tegen de tekenen van huidveroudering. De lijn is niet nieuw, maar de cleanser, toner en moirizer matterende dagcrème met SPF 50 voor normale, vette en gecombineerde huid wel.

Naamloos-2

Cleanser
Paula’s Choice RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser gebruik je door het gezicht te bevochtigen met water, één of twee pompjes van de cleanser tussen je handen te laten schuimen en vervolgens over je gezicht te wrijven en weer af te spoelen. De huid wordt niet uitgedroogd, maar het vocht wordt gereguleerd en de natuurlijke barrièrefunctie (houdt vuil buiten) van de huid wordt versterkt en behouden. De cleanser verwijdert ook make-up.

Naamloos-3

Toner
Paula’s Choice RESIST Weightless Advanced Repairing Toner maakt de poriën kleiner,  kalmeert rode vlekjes en stimuleert de collageenproductie waardoor de huidtextuur wordt verbeterd. De toner is op de foto nauwelijks te zien omdat het de structuur en de kleur van water heeft.

Paula's-Choice4

Fluid
Paula’s Choice RESIST Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 heeft dus een SPF 50(!). Dan heb je sowieso een streepje voor. Deze fluid voorkomt schade van buitenaf die de grondlegger kan zijn voor huidveroudering zoals rimpels, fijne lijntjes en bruine vlekjes. De fluid maakt de poriën kleiner, stimuleert ook de collageenproductie en zorgt voorkomt een vettige glans op de huid.

En wat deden wij?
We gebruikte het op dezelfde manier als Sensai wordt gebruikt met de dubbele reiniging en de dubbele hydratatie. Zo reinigde we ons gezicht twee keer met de cleanser, brachten we de boel weer in balans met twee maal een kleine dosis toner en hydrateerden we het met twee maal een kleine hoeveelheid Moisturizer. Waarom twee keer? Omdat de huid dat grondig gereinigd is en twee keer een klein beetje toner en fluid wordt beter door de huid opgenomen dan een grote hoeveelheid in één keer. En het resultaat: een rustige, mooi verzorgde huid waarbij iedereen zegt: “maar huh, je hebt toch een hele mooie huid?” terwijl je loopt te klagen over al je huidkwalen. Dat soort geluiden werden pas duidelijk hoorbaar na het gebruik van Sensai en gelukkig kunnen die geluiden blijven met de Paula’s Choice RESIST-lijn voor de normale, vette en gecombineerde huid, want we raakten er al een beetje aan gewend.

De Paula’s Choice RESIST-lijn voor de normale, vette en gecombineerde huid is verkrijgbaar op paulaschoice.nl en in diverse professionele schoonheidssalons. Paula’s Choice RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser voor €23,00, Paula’s Choice RESIST Weightless Advanced Repairing Toner voor €23,00 en Paula’s Choice RESIST Youth-Extending Daily Mattifying Fluid SPF 50 voor €31,00.

Q: Hoe verzorg jij je gezicht altijd?

Één reactie op “De nieuwe Paula’s Choice RESIST-lijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.