Categorieën
Beauty Haar

Lezeressen testen Andrélon Verleidelijk Kort producten – de resultaten deel 1

Onlangs plaatsen we op onze site een oproep voor dames met kort koppie, we zochten namelijk 10 testpersonen die de nieuwe Andrélon Verleidelijk Kort producten voor ons wilden testen. Na een zorgvuldige selectie hebben 10 dames de producten thuisgestuurd gekregen en vandaag laten 5 van de 10 lezeressen weten hoe de producten ze bevallen zijn!

Andrelon

LEZERES 1 
Toen de postbode met het pakje aan de deur kwam heb ik deze natuurlijk direct opengemaakt en aan de producten geroken en wow, alles ruikt heerlijk. De geur vind ik een belangrijk onderdeel van haarproducten, iets dat stinkt zal ik niet zo gauw in mijn haar smeren. Ik zat even te denken hoe ik alle producten zo snel mogelijk kon proberen, iedere dag een ander product leek me een goed idee.

SHINE WAX: ’s Avonds even gedoucht en direct de wax geprobeerd. Wat een superfijn spul, het brengt mijn haar goed in model en geeft geen plakkerige handen. Het is makkelijk kneedbaar en zorgt voor een leuk en makkelijk kapsel.
SHAPER PASTE: Woensdag heb ik de shaper paste geprobeerd, dit vind ik persoonlijk fijner spul dan de wax. Een kloddertje op mijn handen, goed uitgesmeerd en daarna mijn haar in model gebracht. De hele dag heeft mijn haar in model gezeten zonder uit te zakken en heel fijn: weer geen kleverige handen!
MOUSSE: Donderdag heb ik de mousse uitgeprobeerd, normaal ben ik niet zo van de mousse, maar deze is ook weer erg goed. Een fijn product dat een goed resultaat geeft.

Mijn favoriete Andrélon Verleidelijk Kort product is toch de Shaper Paste, maar ga ze zeker allemaal tot het laatste druppeltje opmaken. Ben erg tevreden over deze producten van Andrélon!

LEZERES 2 MAIKE
Ik heb de drie Andrélon Verleidelijk Kort producten uitgebreid getest.
MOUSSE: allereerst de mousse, deze bevalt mij het beste. Het haar blijft goed zitten en krijgt inderdaad extra body.
SHAPER PASTE: door de Shaper Paste krijgt het haar meer body en je zit helemaal niet dat er iets in het haar zit.
SHINE WAX: de Shine Wax zie je ook niet zitten en het haar blijft mooi en zit niet heel erg stijf of zo.
Kortom, ik ben blij met deze producten en heb opvallend veel complimentjes gehad dat mijn haar zo leuk zit! (terwijl ik helaas door stress heel veel haar verloren heb en het maar kort heb laten knippen)

LEZERES 3 SABRINA
Wat een ontzettend leuke verassing was het dat ik de producten van Andrélon voor kort haar mocht proberen! Ik was Femme nog niet zo lang aan het volgen, ik doe mee met de eerste actie, en meteen mocht ik al dit mooie pakket in ontvangst nemen!

sabZoals je ziet op de foto heb ik kort haar, maar ook erg dun haar. Dit maakt het moeilijk om het leuk in model te krijgen, zonder dat het zwaar wordt of vettig. Eens in de zoveel tijd probeer ik weer eens om mijn haar te laten groeien, maar ik kom altijd toch terug op kort. Nu is het ook voor mijn doen heel kort! Heerlijk, I love it! Mijn normale haarproducten zijn paste en haarlak, en als ik het niet was wat droogshampoo en volumepoeder. Het openen van de doos: feestje! Wat een mooie verpakking, prachtige kleur paars, en het glinstert zo mooi! De wax en de paste ruiken heerlijk.

MOUSSE: ik heb de mousse gebruikt op handdoekdroog haar. Heerlijke geur en hij brengt ook heel makkelijk aan. Daarna heb ik het geföhnd. Hiermee blijft het al redelijk zitten, maar ik denk dat dit niet een hele dag houdt! Dat heb ik dan ook niet geprobeerd.
SHINE WAX: mwah, deze vind ik niet geweldig. Als je wat dikker haar hebt en het plat laat, zou het denk ik wel wat zijn voor een extra glansje en wat versteviging. Maar ik vind het een rare structuur hebben, het maakt mijn haar ook vettig en te zwaar.
SHAPER PASTE: die vind ik dan wel heel fijn! Hiermee kun je je haar in alle vormen zetten. Het brengt heel makkelijk aan. Je hebt er helemaal niet veel van nodig. Ik heb er ook geen haarlak meer bij gebruikt, als het wat inzakt is even met je handen er doorheen gaan voldoende!

Al met al ben ik dus heel tevreden. Aangezien ik zelf geen mousse gebruik, zou ik deze ook niet gebruiken, maar hij doet wel wat hij moet doen! De wax is ook een goed product, maar niet voor mij. Toppertje: de shaper paste! Als deze op is, haal ik hem vast opnieuw!

LEZERES 4 DAAN
Ik gebruik nu een aantal dagen de Andrélon producten voor kort haar en ja dit zijn eindelijk producten waar ik wat aan heb, mijn haar blijft de hele dag zitten zoals ik het wil. Ook al waaien we nu in de herfst bijna van die stoep af, mijn haar blijft zitten. Het enige wat ik anders zou doen is de producten verpakken in tube-vorm omdat wij dames vaak lange nagels hebben en je het product tussen je nagels vandaan moet halen.

LEZERES 5 KARIN
MOUSSE: ik vind de mousse erg prettig in gebruik want je krijgt, als je het op vochtig haar gebruikt, echt meer volume. Ook zonder gebruik van de föhn.
SHAPER PASTE: deze gebruik ik het meest, je kapsel krijgt een vlotte ‘look’ en is erg gemakkelijk in gebruik
WAX: de wax heb ik altijd in mijn handtas mee voor het geval dat ik even gauw mijn haar wil ‘doen’

Dus ja, ik ben heel erg tevreden over de Andrélon Verleidelijk Kort producten en ben blij dat ik deze via Femme Magazine heb mogen testen. Ik blijf het zeker gebruiken!

Binnenkort lees je op Femme Magazine ook de bevindingen van de overige testpersonen!

Één reactie op “Lezeressen testen Andrélon Verleidelijk Kort producten – de resultaten deel 1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.