Categorieën
Beauty Nieuws

Kerstcollecties van The Body Shop

In landen als Amerika, Canada en Engeland is het de normaalste zaak van de wereld om nu al volop met Kerst bezig te zijn. Voor ons Hollanders blijft het toch wat onwennig om voordat Sinterklaas ons land heeft bezocht al met ons hoofd bij het volgende feest te zitten. Toch wordt het steeds normaler om medio oktober/begin november druppelsgewijs de eerste voorbereidingen te treffen. Met als hoofdreden dat je goed kunt nadenken over wat je aan wie gaat geven en om de kosten te kunnen verspreiden, zodat je de grote klapper niet in één keer voelt.

TheBodyShop

The Body Shop in Kerststemming
Ook The Body Shop stort zich al vol op de voorbereidingen voor Kerstmis. Vanaf volgende week zullen alle winkels dat uitstralen met nu al twee winkels in Amsterdam die het goede voorbeeld geven. En wat is dan het belangrijkste onderdeel van de winkel? De nieuwe kerstcollecties van The Body Shop natuurlijk!

War Child
Tijdens het jaarlijkse Kers event van The Body Shop werden we voorgesteld aan de producten die dit jaar de feestdagen vertegenwoordigen. En minstens net zo belangrijk: er werd bekendgemaakt met welk goed doel de keten dit jaar samenwerkt. Bij aankoop van een speciaal geselecteerde gift set kan er in één van War Child’s projecten een oorlogskind naar school.

Kerstcollecties
The Body Shop heeft dit jaar drie lijnen voor de feestdagen: Glazed Apple, Vanilla Brulée en Frosted Cranberry. Een kleine greep uit de kerstcollectie:

TheBodyShop1
Een klein deel van de Glazed Apple collectie: Bonbon Soap (€3,50) , Bath Sprinkles (€6,00), Body Butter (€16,00) en Lip Gloss (€7,00). Om een idee te krijgen van hoe de geur ruikt: hij is opgebouwd uit een top van groene appel en citroen suiker, het hart van framboos en fresia en een basis van muskus en vanille.

TheBodyShop2
Van links naar rechts: Glazed Apple Sparkler (€15,00) met de zoete geur van appel in een wolk van subtiele glitters, oogschaduwpalette Dolly Pastels (€25,00) en Glitter Eyeliner (€10,50).

TheBodyShop3
Oogschaduwpalette Dolly Pastels is ook verkrijgbaar in koudere tinten Frosted Pastels. De kleuren zijn goed gepigmenteerd.

TheBodyShop4
De eyeliner laat veel glitters achter in één lijn.

TheBodyShop5
Red Musk Alcoholvrije Parfum Olie 30 ml (€22,50) is ook verkrijgbaar als Eau de Parfums in de maten 60 ml (€40,00) en 100 ml (€55,00). Dit parfum bevat helemaal geen geuren uit bloemen. De top bestaat uit peper, het hart is van kaneel en de basis is van tabak. Hierdoor krijgt het parfum een krachtige zware geur. Je moet ervan houden.

TheBodyShop6
Lip and Cheek Doll (€12,00) kun je, zoals de naam als zegt, op je lippen en op je wangen gebruiken om het rood te kleuren. De verpakking is echt té schattig!

Nu ben je meteen geïnspireerd voor leuke Kerstcadeaus. Scheelt weer een hoop hersenspinsels.

Q: Welke van deze producten gaan er linea recta op jouw verlanglijstje?

Één reactie op “Kerstcollecties van The Body Shop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.