Categorieën
Food & health Gezond eten Gezond leven Recepten

Koop een KOE voor kerstmis

We kunnen niet vroeg genoeg beginnen met plannen te maken en al wat lichtelijke organisatorische handelingen te doen voor de feestdagen. Met kerstmis genieten velen van ons van een mooi en sappig stuk vlees. Je kunt natuurlijk kiezen voor de plofkippen die te verkrijgen zijn in de supermarkt of je begint dit jaar nog met een goed voornemen… duurzaam eten.

koe

Om dit jaar duurzaam aan de kerstmis te beginnen bestel je een prachtig stuk rundvlees bij Koopeenkoe. Koopeenkoe is een duurzaam concept waarbij voorop staat dat de koe een mooi leven moet hebben gehad. De koeien staan in Braambrugge bij Abcoude en worden geslacht in een kleine slachterij in Woerden.

Hoe werkt het..

Je gaat naar de website Koopeenkoe en klikt daar de koe aan waar jij je vlees van wilt hebben, hierbij heb je keuze uit verschillende rassen. Je koopt hierbij jou deel van de koe, het pakket bestaat uit verschillende delen van de koe: biefstuk, tournedos, gehakt, entrecote, worstjes etc. Alles van de koe wordt gebruikt dus het pakket is zeer uitgebreid. Het pakket is gebaseerd op vlees voor 2 personen, past dit niet in je vriezer? Dan kun je zelfs tijdelijk een kleine vriezer huren, nou als dat geen service is…

Houdt de koe online in de gaten, hier kun je zien hoeveel procent van het vlees al verkocht is. Als de koe op 100% staat is al haar vlees verkocht en wordt de koe geslacht, minimaal twee weken gerijpt en verwerkt. Wanneer je jou stukje koe besteld duurt het gemiddeld vier weken voordat je het thuis geleverd krijgt.

koop een koe logo

Zo koop je GOED Vlees , op een eerlijke manier en tegen een goede prijs. Op de website van Koop een Koe staan ook nog eens handige tips over hoe je het vlees kunt bereiden.

Ben je helemaal overtuigd van dit concept?! Bestel dan snel dit heerlijke verantwoordde vlees dat natuurlijk ook ideaal is voor een feestelijk 3- gangenmenu of een avond gourmetten met de feestdagen.

KOEpon

Weet jij nog niet wat je jouw vader, vriend of schoonvader cadeau moet geven met de kerstdagen…Geef dan dit geweldige vleespakket cadeau met de KOEpon. Hiermee laat je iedereen genieten van dit pure duurzame vlees. En misschien kun je zelf dan nog een vorkje mee prikken van dit originele pakket.

Q: Origineel kerstcadeau of niet?

Één reactie op “Koop een KOE voor kerstmis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.