Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Lancaster Complete Anti-Aging Mask-Cream

Zodra het weer omslaat merk je dat direct. Aan alles. De kou slaat kloven in je handen, je mond vormt zich tot een uitgedroogde pruim, haar dat alle kanten op gaat staan door de statische elektriciteit en het is KOUD! Vooral je huid heeft het zwaar te verduren met die veranderingen om de drie maanden. Is hij net een beetje gewend aan het “nieuwe” weer, slaat het weer om met de komst van weer een nieuw seizoen.

Lancaster-masker

Bescherm je huid tegen de kou
De huid van je gezicht is al zo gevoelig en die willen we maar al te graag beschermen. Voor ons hoofd hebben we een muts, hals en nek beschermen we met een sjaal je handschoenen bieden bescherming aan je handen. En je gezicht dan? Je kunt moeilijk een gebreid masken over je smoel trekken. De Complete Anti-Aging Mask-Cream van Lancaster kun je daarentegen wel over je gezicht dragen. Deze voedt de (zeer) droge en gevoelige huid en brengt de vochtregulering weer in balans.

Lancaster-masker1

Masker of nachtcrème?
Lancaster Complete Anti-Aging Mask-Cream breng je aan voor het slapen gaan om het gedurende de nacht zijn werk te laten doen in plaats van een nachtcrème. De actieve werkstoffen worden ’s nachts namelijk het beste opgenomen door de huid. Het masker kan ook net als elk ander masker gebruikt worden, maar dan zouden we wel een wat dikkere laag aanbrengen dan ’s nachts.

Tegen huidveroudering
Het masker bestrijdt rimpels, een slappe huid en pigmentvlekken door middel van DNA-herstel en Bi-retinol-complex. Alles waar we extra alert op moeten zijn tijdens wisselend weer en koudere dagen. Een perfecte voorbereiding op de winter die dit jaar schijnbaar een stuk kouder gaat worden dan vorig jaar.

Lancaster Complete Anti-Aging Mask-Cream is verkrijgbaar voor €68,83 bij Lancaster verkooppunten zoals parfumerieën en warenhuizen.

Q: Hoe bereid jij je huid voor op kouder wordend weer?

3 reacties op “Lancaster Complete Anti-Aging Mask-Cream”

Dit merk is voor mij geheel onbekend!
Je noemt dingen op waar ook ik inderdaad in deherfst en winter last van heb.
De pigmentvlekken roodheid in het gezicht wordt in de herfst en de winter ineens goed zichtbaar.
Ook is het dan schraal.
Een goede huidverzorging is dan nodig.
De bovengenoemde créme is wel erg duur.

Fijne dag allemaal Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.