Categorieën
Fashion Inspiratie

How to wear cropped tops in de winter?

Heb je net je blokjesbuik onder controle, werkt het weer niet mee om eindelijk je cropped top te kunnen dragen. Maar er zijn manieren waardoor je ook in de winter met een ingekorte top de deur uit mag zonder een flinke griep onder de leden te krijgen.

crop-top3

Toch geen blokjes
Je blokjesbuik gaan we niet zien trouwens. Dan weet je dat vast. Maar we laten je wel zien hoe je een croptop kunt dragen en als je een strakke buik hebt, gaat dit heus niet onopgemerkt voorbij. Al die moeite voor niks. Daar wordt niemand gelukkig van.

Het plan
We combineren een strak zwart jurkje, gewoon een H&M’etje, iedere vrouw heeft er wel één (of twee? Voor als die andere in de was zit. Slim*). Daarover draagt men een oversized korte trui. En daaronder een paar knettertje spannende sneakers. Hoe simpel kan het zijn? En vergeet die dikke vette panty niet. Wil je nou toch per se je verse six-pack met de buitenwereld delen, draag dan een rokje in plaats van een jurkje. Daar hebben we namelijk ook genoeg zwarte van. En als je hem niet hebt, dan wordt dat heel rap naar de winkel hobbelen, want dit is, na de jeans, toch wel musthave nummer één. Dus eigenlijk nummer twee.

crop-top2
Zwarte jurk, French Connection, €101,95
Grijze cropped sweater, Free People, €82,64
Cheetah-print sneakers, Maruti, €99,95

crop-top1
Zwart rokje, Mint & Berry, €27,47
Cropped trui, Illustrated People, €35,55
Sneakers, Adidas, €99,95

Q: Zou jij dit in de winter dragen?

Beeld

Één reactie op “How to wear cropped tops in de winter?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.