Categorieën
Beauty

Favorieten 20

Met koude tijden waarin je goed voor jezelf moet zorgen en met de feestdagen in het vooruitzicht is het opletten geblazen wat de wereld van de beauty allemaal te bieden heeft. Elke twee weken vertelt onze beautyredacteur nog even in het kort welke producten ze heeft getest en welke hiervan haar persoonlijke favoriet is.

favorieten20-1

De geteste producten van de afgelopen twee weken:
Beautybox september 2014
Geurige cadeautips voor de feestdagen
Philosophy nieuws waar we blij van worden
Blush test
Dr. Van der Hoog Age Revitalizer
Het beautygeheim van de catwalk: Embryolisse

Zoveel concurrentie
Bij de Beautybox weet je eigenlijk altijd dat de producten kwalitatief goed zijn en fijn in gebruik. Toch is geen van de items in dit kleine, zwarte doosje gekozen als favoriet. Hoe dol we ook zijn op lekkere luchtjes, ook hier zit geen favoriet tussen. Hoewel, dat is niet helemaal waar, want Angel bodylotion wordt elke dag met liefde gebruikt, maar het is niet dé favoriet. En ook de blush van sleek, die echt heel fijn is om je gezicht mee te shapen, haalt het niet bij de nummer één van deze periode. Even min als de hersenspinsels van Philosophy. Er was namelijk één product waar onze beautyredacteur nog blijer van werd en dat is Embryolisse Lait-Crème Concentré.

favorieten20-2

And the winner is…
Wat Embryolisse Lait-Crème Concentré tot de favoriet maakt van deze maand is dat je bij het eerste gebruik al ziet waarom dit product zoveel wordt gebruikt door visagistes. Het doet nog veel meer dan het beloofd. Met dit product in huis hen je niet 100.000 verschillende dingen nodig om er mooi uit te zien -het is dus ook het ideale product wanneer je op vakantie gaat. Het is geschikt voor elk huidtype, omdat het de huid in balans brengt. En je betaalt er geen prijs voor die je scheel laat kijken. Het een juist een heel toegankelijk product waar -in onze ogen- iedereen blij van wordt.

Welk van deze producten lijkt jou het fijnste?

Één reactie op “Favorieten 20”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.