Categorieën
Geen categorie

Philosophy nieuws waar we blij van worden

Phylisophy introduceert twee producten waar wij heel blij van worden: Miracle Worker Overnight die naar eigen zeggen de leeftijd reset, en Time in a Bottle for Eyes Daily Age-Defying Eye Serum dat werkt als een wake-up call voor je ogen. Dat wekt interesse.

philosophy1

Oogcontouren vragen om speciale zorg
Thank god het is bij heel veel mensen doorgedrongen dat het verzorgen van de huid rondom de ogen extra aandacht verdient. Maar waarom eigenlijk? Heel veel mensen denken dat je wallen en donkere kringen als sneeuw voor de zon verdwijnen zodra je oogcrème opsmeert. Maar zo is het niet helemaal. Het gebruiken van oogcrème is een proces dat in je routine moet sluipen en uiteindelijk zorgt het inderdaad voor een heldere oogopslag, maar ook voor nog veel meer dan dat. Oogcrème verzorgt de tere huid rondom de ogen en biedt het de extra bescherming die het zeker nodig heeft. Nu was het ons al opgevallen dat je overal serums voor hebt. Maar nog niet voor de ogen, terwijl dit de meest gevoelige huid van je gezicht is. Philosophy introduceert hun aller eerste serum speciaal voor de oogcontouren: Time in a Bottle for Eyes Daily Age-Defying Eye Serum. En die breng je aan onder je favoriete oogcrème.

philosophy

Wake-up call
Philosophy noemt Time in a Bottle for Eyes Daily Age-Defying Eye Serum  een wake-up call voor je ogen. Het corrigeert en voorkomt de tekenen van vermoeidheid en huidveroudering door een combinatie van carnosinepsptide en vitamine C, het beschermt met het gepatenteerde anti-oxidantencomplex en de in het product verwerkte granaatappel, en gingkobladerenextraxt met cafeïne zorgen voor een uitgeruste oogopslag.

time-in-a-bottle-eyes
Het serum voelt precies zo aan als Time in a Bottle. Philosophy: When you set your eyes on what really matters to you, time is on your side.

Leeftijd resetten
Als dat zou kunnen, even je leeftijd resetten… Volgens Philosophy kan het wel met de Mirale Worker Overnight. Het merk heeft namelijk door middel van onderzoek ontdekt dat proteïnen die de veroudering versnellen (progerin) één van de belangrijkste oorzaken zijn van rimpels en dat deze proteïne zich ophoopt in de huid als we ouder worden. Mirale Worker Overnight kan dit proces reguleren, waardoor de huidveroudering minder snel toeneemt.

miracle-worker-overnight
Voelt lekker licht, maar ruikt naar bruiningscrème. Dat is jammer, hoewel je er toch de deur niet mee uit hoeft. Philosophy: Miraculous mornings begin at night.

Hoe dan?
Eén van de redenen waarom dit mogelijk is, is het Age-Resetting Complex van Philosophy dat marine-algenextract bevat en dat extract zorgt ervoor dat de progerin (de poteïne) zichzelf kan vernietigen. Daarnaast wordt het collageen in de huid ondersteund doordat er door middel van effectieve peptiden en een krachtige vitamine C soort, actieve vitamine C aan de huid wordt afgegeven. De huid wordt tijdens het slapen intens gehydrateerd. En door de “second skin” textuur krijgt de natuurlijk lipidestructuur een boost om de hydratatie vast te houden.

Een ingewikkeld verhaal dat we zo duidelijk mogelijk hebben proberen uit te leggen.

Time in a Bottle for Eyes Daily Age-Defying Eye Serum is vanaf half oktober (ongeveer nu) verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €56,61 en Miracle Worker Overnight is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €59,94.

Tip van de redactie: voor het slapen gaan smeren wij ook onze handen in met nachtcrème. Wedden dat je daar iets aan hebt in de winter?

Q: Wat is je eerste indruk van deze producten?

2 reacties op “Philosophy nieuws waar we blij van worden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.