Categorieën
Beauty

Beautybox september 2014

Er is zo’n momentje in de maand dat je precies weet wat je te wachten staat als de deurbel gaat. Met een hartslag die op volle toeren draait ren je naar de voordeur waarbij je in je haast zowat struikelt over het Beautybox doosje van de vorige maand, je je billen iets smaller inschat als je de deurpost doorloopt en ook nog eens achter de deurklink blijft hangen met dat lekkere nonchalant vallende vest van je. Maar dat maakt allemaal niet uit, want je weet voor welk doel het is: een goed doel. De Beautybox wacht aan de andere kant van de deur.

beautybox-september2014
Unboxing

De komst van de Beautybox is voor elke die-hard beautyfreak één van de meest gelukkige momentjes in de maand. Je weet sowieso dat het doosje zo vol mogelijk is gepropt met de mooiste beuatyproducten van de meest vooraanstaande merken of juist upcoming merken. In de maand september kregen we deze blijmakertjes:

beautybox-september2014-2
Open up, open up.

beautybox-september2014-3
De inhoud van de Beautybox van september bestaat uit Scottish Fine Soaps Body Milk en Bath & Shower Gel, Maria Nila Stockholm Palette Luminous Colour, Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear en Mario Badescu Enzyme Cleansing Gel.

beautybox-september2014-4
De Body Milk en Bath & Shower Gel van Scottish Fine Soaps ruiken zacht en bloemig. 50 ml €4,95 per stuk.

beautybox-september2014-5
Wenkbrauwen zijn wel een beetje het ding van nu zeg maar. Houd ze in model met de kleurloze Brow Gel Clear van Anastasia Beverly Hills.

beautybox-september2014-6
Maskers kun je nooit genoeg hebben, in welke vorm dan ook. Het Palette Luminous Colour haarmasker van luxe salonmerk Maria Nila Stokholm behoudt de kleur en de glans van geverfd haar en is ook heel geschikt voor beschadigd haar. Hij ruikt heerlijke naar snoepjes. 250 ml voor €22,00 per stuk.

beautybox-september2014-7
Dit is met recht de populairste gezichtsreiniger van Mario Badescu, omdat hij niet schuimt en zeep- en olievrij is. Hij verwijdert alles van je gezicht, ook je make-up. Dit is een miniflacon. Normaal bevat de inhoud 236 ml en kost hij €16,00 per stuk.

Natuurlijk gelden de vermeldde prijzen niet voor Beautybox-abonnees. Wij zijn één van de gelukkigen die elke maand een Beautybox overhandigd krijgen van de immer goedlachse postbode die ons het “jarige” gevoel overhandigt. Wil jij ook elke maand een beetje jarig zijn? Meld je dan snel aan voor een Beautybox.

Q: Wat vind jij van deze beautybox editie?

4 reacties op “Beautybox september 2014”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.