Categorieën
Beauty

Het beautygeheim van de catwalk: Embryolisse

Als we ergens wel jaloers op zijn bij de Françaises dan is het wel hun in en in perfecte porseleinen huidje. En hun figuur en hun keuken en hun gevoel voor mode. Maar bovenal hun mooi verzorgde huid. En daar hebben we meteen de hoofdreden te pakken dat we zulke fans zijn van de Franse pharmacie. het Franse apothekersmerk Embryolisse is THANK GOD ook in Nederland verkrijgbaar.

embryolisse1

Pharmacie
De Franse apotheek is heel anders dan we hem in Nederland kennen (yay!). Daar bestaat ongeveer de helft van de winkel uit medicatie en de andere helft uit beauty artikelen. Dol gelukkig zijn we dan ook dat een aantal van deze pharmacie merken ook in Nederland verkrijgbaar is. Eén daarvan is Embryolisse die de meeste beautyliefhebbers wel kennen van de Lait-Crème Concentré. Deze moisturizer is heeft globale bekendheid geworven doordat make-up artists de crème massaal tijdens fashion shows gingen gebruiken als basis onder de make-up.

embryolisse3

Zo werkt het
Moeder natuur heeft een staaltje goede eigenschappen ontwikkeld die door de producenten van Embryolisse bij elkaar zijn gebracht. Lait-Crème Concentré is rijk aan vetzuren, vitamines en essentiële voedingsstoffen. Het hydrateert de huid, herstelt de huid, herstelt het natuurlijk afweermechanisme van de huid, versnelt de cel vernieuwing en maakt de huid rustig.

embryolisse4

Voor iedereen
De crème is te gebruiken voor elk huidtype, of je nu een hele schrale, droge huid hebt of juist een hele vette huid, de dunne, makkelijk uit te smeren crème weet wat hem te doen staat en past zichzelf aan. Lait-Crème Concentré  brengt de huid weer in evenwicht. Het trekt zo snel in de huid dat je bijna direct de make-up erover kunt aanbrengen. De matte finish van te crème schemert door in de make-up, waardoor de make-up ook een matte finish krijgt, maar dan wel met een zijden glans. Voor ons en voor velen met ons werkt de Lait-Crème Concentré.

embryolisse2

Embryolisse Lotion Miracellaire
Minstens net zo belangrijk als de crème die je gebruikt is de cleanser, want voor een goede verzorging moet de huid goed gereinigd zijn. Embryolisse Lotion Miracellaire zorgt voor een reiniging die naadloos aansluit op Lait-Crème Concentré. De lotion reinigt de huid grondig, zonder dat daar water voor nodig is. Klinkt ongeloofwaardig, maar hij reinigt zelfs waterproof make-up. Alleen met oogmake-up hebben we gemerkt dat hij wat moeite heeft. Dat heeft voornamelijk wat meer tijd nodig. Een combinatie van onder meer bloemenwater met micellen, korenbloem, kamille en toverhazelaar zorgt voor een diepe, zachte reiniging.

embryolisse5
Hier is te zien hoe Embryolisse Lotion Micellaire eyeliner, Sensai foundation en Max Factor lipstick verwijdert in één veeg! Van deze lipstick is bekend dat hij zelfs een avondje flink stappen kan overleven en de volgende ochtend ook nog op je lippen zit zonder dat hij terug te vinden is op het hoofdkussen. Dus dat je hier een keertje extra moet boenen is vergeven.
Om je make-up te verwijderen en je gezicht te reinigen bevochtig je een wattenschijfje met Embryolisse Lotion Micellaire en hiermee veeg je alle rotzooi van je gezicht. Hierbij heb je geen water nodig, omdat de make-up op het wattenschijfje blijft zitten. We vinden het zelf fijn om het gezicht voor de zekerheid nog een keer met een schoon wattenschijfje bevochtigd met Lotion Micellaire af te nemen om er zeker van te zijn dat het echt grondig gereinigd is.

75 ml Lait-Crème Concentré gevangen in een metalen tube is verkrijgbaar voor €18,50. 250 ml Embryolisse Lotion Micellaire is verkrijgbaar voor €18,55. Deze match made in heaven is ook in combinatie verkrijgbaar voor €30,00. Allemaal op Embryolisse-shop.nl.

3 reacties op “Het beautygeheim van de catwalk: Embryolisse”

Zo zeg, dat ziet er goed uit.
Ik heb in de herfstmaanden en winter ook zo last van een droge en schrale huid.
Doordat ik een geteinte huid heb zie je vaak de witte plekken op mijn huid.
De lotion ziet er uit als een wondermiddel dat make-up verwijdert 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.