Categorieën
Celebs Showbizz

De cast van de Chanel commercial met Michiel Huisman

We moeste er wel heel erg lang op wachten, wat ons betreft té lang: op de Chanel reclame met Michiel Huisman en Gisele Bündchen in de hoofdrol. We wisten het namelijk al heel lang dat de commercial zou komen.

chan

Eerder deze week spamde het best betaalde model Gisele ons via Instagram met foto’s van zichzelf met een wel heel bijzonder surfbord. Als we dan al het lef bij elkaar geschraapt hebben om te gaan surfen, dan wel op zo’n surfbord graag. Een surfbord met een gigantisch doch stijlvol Chanel-logo. Yes Please! Met hoofdletters inderdaad!

chanel

En wij na deze foto’s maar zoeken naar een glimp van Dutchy Michiel -we blijven vrouwen-, maar nee hoor, van hem was in de verste verte niks te bekennen dat in verband stond met de commercial die al bekend was voordat er ook maar iets was gefilmd. Zou zijn rol eruit geschreven zijn? Het zal toch niet?

Nou we hebben het gevonden hoor, hét bewijs dat Michiel Huisman vol allure meespeelt in de Chanel commercial. We vonden namelijk een video waarin de cast van de commercial wordt voorgesteld, die op YouTube gepost is door Chanel zelf. Oké, in het filmpje wordt ongeveer 99% van de tijd besteed aan Gisele en een minuscuul percentage aan Michiel, maar de beelden zijn er. Nu kunnen we er al een beetje een beeld van schetsen hoe de commercial eruit gaat zien. En dat wordt heel mooi.

 Q: Kun jij ook niet wachten tot de commercial op de buis verschijnt?

Één reactie op “De cast van de Chanel commercial met Michiel Huisman”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.