Categorieën
Fashion Inspiratie

Letterlijk heerlijke kleding

De wolken mogen nu wel op hun emotionele hoogtepunt aangekomen zijn -en daardoor wij ook overigens-, we mogen af en toe best een stapje terug naar de zomerse flow toch? Ah toe?!

ananas0

Fruitprints
Nu de herfst zijn intreden doet mogen we alleen maar treurige, troosteloze, donkere kleuren dragen zeker? Dacht het niet. De herfst is meer dan soberheid alleen. Net zoals in de herfst de zon zich af en toe laat zien, heeft de herfstmode ook zijn zonnige kanten. Vrolijke kleuren kunnen heus wel. En de sappige trend met fruitprints nemen we gewoon mee. En ook naar de winter, reken daar maar op.

Om op te vreten
De fleurigheid houden we er wel in met letterlijk heerlijke truien. Om op te vreten zijn de fruitige kledingstukken. Zet je tanden erin en laat vooral niet meer los. De ananas steekt er met kop en schouders uit als het om populariteit gaat. Daarom hebben we vooral dat stukje fruit te grazen weten te krijgen.

ananas1
Prima te doen met een spijkerjack erover en een (dikke) panty eronder. En dan is de ananas ook in de winter niet te weerstaan.
Top, New Look, €15,71
Jumpsuit, Rare London, €16,50

 

ananas2
Deze trui geeft meer warmte en zoals de foto aangeeft kan de top heel goed met een mutsje op.
Paarse trui met blauwe ananassen, River Island, €16,50
Witte top met zwarte stippen, Asos Collection, €15,71

ananas3
Ook al staat ’s ochtends het ijs al bijna op de autoruiten, transpirant blijft aantrekkelijk en zeker met zo’n mooie, iets verhullende ananas erop. De top op rechts kan uitstekend gedragen worden met iets erover.
Zwarte ananas top, Seafolly, €30,00
Gekleurde top met fruitprint, Jaded London, €31,43

ananas4
Hier hebben we niet echt het juiste antwoord op om die te dragen met kouder weer. Maar ze zijn gewoon heel leuk. Denk in feestjes.
Top, Asos Collection, €13,57
Short, Jaded London, €34,29

Q: Ben jij al voorzien van fruitige prints?

 

Beeld

 

2 reacties op “Letterlijk heerlijke kleding”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.