Categorieën
Fashion Nieuws

Michiel Huisman voor Chanel

Een mannelijk Chanel model van Nederlandse bodem, dat zien we niet vaak. Voor Michiel Huisman, die inmiddels al internationale bekendheid heeft opgebouwd, wordt het werkelijkheid. En dan is het ook nog een campagne samen met het best betaalde model ter wereld. Wauwie!

chanel1

Inmiddels timmert Michiel Huisman al een tijde internationaal aan de weg. Daarom verhuisde hij naar de V.S. en dat was blijkbaar de juiste keuze. De ene na de andere grote opdracht zoekt hem op: een rolletje in The Game of Thrones (waar nog meer Nederlands talent in te zien is), een rol in Nashville, hij is één van de acteurs in Orphan Black en nu speelt hij zelfs een hoofdrol in de nieuwe Chanel-campagne. Hij staat er niet alleen voor, want in de campagne staat hij naast niemand minder dan Gisele Bündchen, die al jaren bekend staat als het best verdienende model ter wereld. Dat moet wel een hele eer zijn voor de Nederlander.

Heel veel meer details omtrent het hoe en wat van deze Chanel-campagne zijn nog niet bekend. Maar het belangrijkste is: hij gaat het doen. En dat het mooi gaat worden, daar twijfelen we niet aan, want Chanel maakt alleen maar mooie reclames en campagnes. Denk aan de halve films die ze als reclame-“spotje” de wereld in stuurden zoals de Chanelversie van Moulin Rouge met Nicole Kidman en de mini Chanel-film met Audrey Tautou. We wachten in spanning af.

Q: Hoe denk jij dat de Chanel-campagne eruit gaat zien?

Bron
Beeld

 

Één reactie op “Michiel Huisman voor Chanel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.